FB pixel TP pixel
Jsi čaroděj, Harry! Sága Harryho Pottera dorazila na Netflix i s dabingem © TMDB

Jsi čaroděj, Harry! Sága Harryho Pottera dorazila na Netflix i s dabingem

Pokud si neplatíte HBO GO a věnujete své peníze pouze Netflixu, máme pro vás dobrou zprávu. Na Netflixu je ode dneška dostupná série o Harry Potterovi a to včetně českého dabingu a titulků. Inu, plány na víkend jsou jasné.

Filmové novinky

Harry Potter dorazil do Brada... na Netflix

Možná si někteří vzpomenete, že to není zase tak dávno, co jsme se radovali z dostupnosti Harryho Pottera na HBO GO. Na tuto streamovací službu dorazila slavná kouzelnická série loni v prosinci a dodnes je na ní dostupná k přehrání. Pokud si ale HBO GO nepředplácíte a spoléháte se primárně na nabídku Netflixu, máte nyní důvod k radosti i vy. Netflix totiž od dnešního rána přidal do své nabídky všechny filmy ze ságy Harryho Pottera a přidal i první film ze spin-offu Fantastická zvířata a kde je najít.

Pro fanoušky série se jedná o ideální materiál pro víkendový maraton, který navíc oproti HBO verzi nabízí výrazně kvalitnější obrazové zpracování díky vyššímu datovému toku. Co navíc hodně potěší, je přítomnost kompletní české lokalizace, neboť Netflix všechny filmy opatřil titulky a dabingem. A dabingem samozřejmě myslíme původní český dabing, na který jsou diváci zvyklí a mnozí si bez něj Harryho Pottera neumí představit.

 2 624 zobrazení   192 se líbí
Netflix v trailerech láká na květnovou sci-fi pecku a finále 13 Reasons Why
Netflix v trailerech láká na květnovou sci-fi pecku a finále 13 Reasons Why
13.05.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Netflix právě vydal dva nové trailery. Jeden ohlašuje poslední řadu mysteriózního teen hitu Proč? 13x proto, druhý je naopak novou adaptací postapokalyptické sci-fi Ledová archa s Jennifer Connelly v hlavní roli.

Nejočekávanější nový sci-fi seriál HBO dorazí už v srpnu!
Nejočekávanější nový sci-fi seriál HBO dorazí už v srpnu!
07.05.2020 14:00:00 | Filmové novinky

Lovecraftova země, seriálová novinka producenta J.J. Abramse s prvky rasismu a nadpřirozena z hlavy H.P. Lovecrafta má venku první trailer a konečně známe i přibližné datum uvedení!

Netflix pandemie nezastaví. Pomalu rozjíždí natáčení nových seriálů
Netflix pandemie nezastaví. Pomalu rozjíždí natáčení nových seriálů
06.05.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Mnozí fanoušci se ptají, jak v koronavirové době pokračují produkce jejich oblíbených seriálů a očekávaných novinek. Šéf netflixovského obsahu Ted Sarandos napsal do Los Angeles Times dopis, ve kterém řadu věcí objasňuje.

Akční náhul Vyproštění dostane na Netflixu pokračování. Vrátí se i Thor?
Akční náhul Vyproštění dostane na Netflixu pokračování. Vrátí se i Thor?
05.05.2020 16:00:00 | Filmové novinky

Jak by řekl Karel Gott: „Toto jsem vážně nečekal.“ Netflix po predikcích o rekordní sledovanosti akčňáku Vyproštění svolil k pokračování svého megahitu s Chrisem Hemsworthem.