FB pixel TP pixel
Kaley Cuoco by se ráda vrátila na obrazovky jako Penny © TMDB

Kaley Cuoco by se ráda vrátila na obrazovky jako Penny

Stejně jako fanoušci sitcomu Teorie velkého třesku, ani Kaley Cuoco se ještě necítí na to pověsit svou postavu Penny na hřebík. Potrhlou blondýnu z Nebrasky hraje už 12 let a než se k ní ve 4. řadě přidaly Melissa Rauch a Mayim Bialik, byla jedinou hlavní ženskou postavou sitcomu. I tak by ale ještě ráda viděla návrat seriálu, třeba příští rok.

Filmové novinky

Kaley Cuoco se o své chuti pokračovat v Teorii velkého třesku zmínila ve komentáři k ukončení natáčení veleúspěšného seriálu. Herečka přiznala, že jí role přirostla k srdci, a ještě své postavě nechce říct definitivní sbohem. Jako možný termín návratu navrhla rok 2020. „Všichni dneska restartují seriály. Mohli bychom to udělat také, třeba za rok. To by se mi zamlouvalo,“ zasnila se Cuoco, které role Penny přinesla již 30 nominací a 5 prestižních hereckých ocenění.

Rozhodnutí ukončit produkci dlouhodobě úspěšné show přišlo pouhý měsíc před premiérou aktuální 12. řada, která by tak měla být pro tuto chvíli závěrečnou. Zákulisní informace hovoří o tom, že za koncem Teorie velkého třesku stojí především Jim Parsons (Sheldon), který po více než dekádě v kůži paranoidního geeko-genia zatoužil po změně a nedohodl se s CBS na prodloužení smlouvy. A to i přesto, že zbytek hereckého osazenstva podle všeho měl chuť pokračovat v natáčení klidně „navždy“ a televizní stanice dokonce nabídla všem představitelům hlavních postav masivní navýšení finanční odměny.

 157 zobrazení  
Do kin se chystá film o mladém Tonym Sopránovi
Do kin se chystá film o mladém Tonym Sopránovi
15.01.2019 18:30:00 | Filmové novinky

Po dvaceti letech od premiéry prvního dílu Rodiny Sopránových se připravuje celovečerní film, který bude prequelem k seriálu, a mezi jinými si v něm zahrají Jon Bernthal nebo Vera Farmiga.

Ceny amerických kritiků ovládla Cuarónova Roma od Netflixu
Ceny amerických kritiků ovládla Cuarónova Roma od Netflixu
14.01.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Období udělování výročních cen nadále běží v plném proudu. Tentokrát vyhlásila ty své asociace amerických filmových a televizních kritiků, která hodnotila nejlepší počiny loňského roku.

Lednové výprodeje na iTunes: Lego příběh a další dětské filmy za 149 Kč
Lednové výprodeje na iTunes: Lego příběh a další dětské filmy za 149 Kč
09.01.2019 19:20:00 | Filmové novinky

Pořádný úklid skladů dělá v lednu iTunes. Zatímco během Vánoc byly za hubičky k dispozici disneyovky, teď přišly na řadu animáky od Warnerů jako Lego příběh nebo Lego Batman. Ale své si najdou i fandové Scooby-Doo, animovaných DC filmů či milovníci legend jako Rošťáci.

HBO představuje nové záběry ze seriálů Hra o trůny a Watchmen
HBO představuje nové záběry ze seriálů Hra o trůny a Watchmen
08.01.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Během předávání letošních cen Zlatých glóbů vypustila stanice HBO klip, ve kterém můžeme vidět krátké ukázky z jejich největších letošních hitů jako jsou premiéroví Watchmeni či závěrečná řada fantasy Hra o trůny.