FB pixel TP pixel
Cobra Kai: Netflix právě dal fanouškům nejluxusnější dárek k Vánocům © Columbia Pictures

Cobra Kai: Netflix právě dal fanouškům nejluxusnější dárek k Vánocům

Pokud máte rádi seriál Cobra Kai a dosud jste neviděli všechny filmy, které mu předcházely, určitě oceníte, že Netflix přidal do své knihovny dosud chybějící snímky. Celé univerzum Karate Kida je tak komplet pohromadě.

Filmové novinky

Poslední den tohoto roku vyhlížejí fanoušci seriálu Cobra Kai obzvlášť pozorně, protože se do katalogu Netflixu přiřítí 4. řada deseti zbrusu nových epizod tohoto parádního mixu komedie, dramatu i akce. Pokud pak patříte mezi ty, kteří si rádi před novou sezonou projíždějí staré díly, může vás potěšit, že streamovací gigant konečně zpřístupnil všechny filmy spadající do tohoto univerza. Krom tří řad seriálu Cobra Kai je tak nyní k dispozici i celá trilogie Karate Kid s mladým Danielem LaRussem (Ralph Macchio), pokračování se středoškolačkou Julií (Hilary Swank) a remake s malým Drem Parkerem (Jaden Smith).

V trilogii se nejprve Danny seznámí s mistrem Miyagim (Pat Morita) a na karatistickém turnaji i mimo něj bude bojovat s frajírkem Johnnym Lawrencem a jeho učitelem karate Kreesem. Ve druhém dílu se oba přesunou do Japonska, kde se Daniel utká s agresivním mladíkem Čozenem, a v posledním filmu budou s mistrem opět čelit toxickému Kreesovi a nově i jeho kámošovi z Vietnamu Terrymu Silverovi, který se mimochodem vrátí ve čtvrté řadě Cobra Kai. V roce 1994 pak vznikl snímek Nový Karate Kid, ve kterém novou žákyni mistra Miyagiho ztvárnila Hilary Swank. V roce 2010 potom do kin vstoupil relativně úspěšný remake Karate Kid s Jadenem Smithem a Jackiem Chanem. Takže filmově-seriálový maraton může začít.

 14 295 zobrazení   224 se líbí
Keanu válí! Nejnovější trailer Matrixu 4 dokazuje, že Neo stále umí kung-fu
Keanu válí! Nejnovější trailer Matrixu 4 dokazuje, že Neo stále umí kung-fu
06.12.2021 19:00:00 | Filmové novinky

Matrix Resurrections dorazí do kin již 23. prosince a Warneři lákají na finální trailer, který ukazuje, že se Neo neustále točí ve smyčce. Dokáže se dostat ven?

Nový Svěrák má první trailer. Betlémské světlo zasvítí v kinech v březnu
Nový Svěrák má první trailer. Betlémské světlo zasvítí v kinech v březnu
06.12.2021 16:20:00 | Filmové novinky

Tvůrčí spolupráce Jana a Zdeňka Svěrákových pokračuje ve filmu o stárnoucím psavci, kterému psaní nejde jako dřív.

Finální trailer nového Sexu ve městě ukazuje proměnu Božského
Finální trailer nového Sexu ve městě ukazuje proměnu Božského
04.12.2021 9:50:00 | Filmové novinky

Očekávaný návrat Sexu ve městě se blíží. A nový trailer ukazuje, co můžeme od stárnoucí Carrie čekat.

Sci-fi Vychováni vlky konečně odhalila trailer 2. řady. A je to nářez
Sci-fi Vychováni vlky konečně odhalila trailer 2. řady. A je to nářez
04.12.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Ridley Scott se vrací na HBO s druhou řadou seriálu Vychováni vlky, ve kterém sledujeme osud androidů, kteří se starají o lidské děti.