FB pixel TP pixel
Kong si osedlá Godzillu! Nová upoutávka láká na nejšílenější blockbuster jara © Warner Bros.

Kong si osedlá Godzillu! Nová upoutávka láká na nejšílenější blockbuster jara

Studio Warner Bros. chystá už na konec března uvedení své nové sci-fi, v níž spojí síly monstra King Kong a Godzilla. Bláznivá novinka režiséra Adama Wingarda se nehodlá v ničem držet zpátky a až s chlapeckou radostí nechává své obludy řádit. V nové krátké ukázce Kong dokonce Godzillu osedlá a sveze se na jejím hřbetu.

Filmové novinky 5. 3. 2024 14:00 | Filmové novinky

Nejnovější příběh z tzv. MonsterVerse dorazí do kin již 28. března letošního roku a studio Warner Bros. doufá, že půjde o úspěšnou demolici kin. Olej do ohně má přilít i nejnovější krátká upoutávka, která odhaluje několik nových záběrů z chystaného střetnutí Konga s novými primátím dobyvatelem a také spolupráci s Godzillou, která poprvé v americkém podání získá i svůj růžový dech. A jestli něco režisér Adam Wingard dokazuje, pak to, že nehodlá ve snímku Godzilla x Kong: Nové impérium ani o kus ustoupit ze své chlapecké radosti z řádění obřích příšer.

Bitkaření kaiju je samozřejmě středobodem nejnovějšího TV spotu a láká na obří měřítko, demolici velkoměst a samozřejmě na nutnost spolupráce mezi ochránci přírody a lidí ve snaze zabránit vzniku opičí říše. Je to bláznivé, je to ujeté, je to na hraně příčetnosti. A také je to veliká zábava v momentě, kdy se přestanete zaobírat logikou a začnete se bavit při pohledu na Konga skákajícího na bok Godzilly ve snaze trochu se svézt na ještěřím parťákovi. Bezpochyby půjde o zábavnou antitezi hitu Godzilla Minus One, v němž Japonci ukázali, jak se má podle nich s atomovým monstrem zacházet. Na druhou stranu právě japonská série s Godzillou je plná absurdních střetnutí, takže aktuální americké provedení není rozhodně úplně mimo.

Zdroj: Warner Bros.

 1 528 zobrazení   82 se líbí
Pohroma na Primě: Klus padl na dno sledovanosti, větší průšvih tu dlouho nebyl
Pohroma na Primě: Klus padl na dno sledovanosti, větší průšvih tu dlouho nebyl
05.03.2024 12:20:00 | Filmové novinky

Pondělní večer se na televizi Prima definitivně proměnil v největší noční můru od seriálu Eliška a Damián. Novince Zalez do spacáku se totiž během několika týdnů podařilo ztratit přes 50 procent diváků a aktuálně drhne dno sledovanosti hlavního vysílacího času.

Chladnokrevný vrah Ripley lže a krade identity. Trailer Netflixu je naprostý skvost
Chladnokrevný vrah Ripley lže a krade identity. Trailer Netflixu je naprostý skvost
04.03.2024 18:55:00 | Filmové novinky

Charismatický Andrew Scott se převtělil v jednu z nejslavnějších knižních postav historie a v novém seriálu Netflixu bude lhát, krást identity a vraždit v takovém stylu, že od něj neodtrhnete oči. Alespoň tak se jeví novinka Ripley na základě svého nejnovějšího traileru.

Největší otvírák roku a tržby jako Oppenheimer. Duna 2 nemá konkurenci
Největší otvírák roku a tržby jako Oppenheimer. Duna 2 nemá konkurenci
04.03.2024 14:00:00 | Filmové novinky

Do světových kin konečně vstoupilo očekávané pokračování snímku Duna z roku 2021 a diváci se v houfech hrnou do kin. Nárůst návštěvnosti překonal očekávání a tržby v USA za první víkend se dokonce vyrovnají Oppenheimerovi. Letos v kinech větší hit zatím nebyl.

Netflix zrušil jednu z nejlepších novinek roku. Nespasily ji ani skvělé recenze
Netflix zrušil jednu z nejlepších novinek roku. Nespasily ji ani skvělé recenze
03.03.2024 16:20:00 | Filmové novinky

Největší globální streamer bohužel pokračuje v trendu posledních měsíců, kdy nekompromisně ruší cokoliv, co se obratem nestalo velkým globálním hitem. Tentokrát si za to však možná mohl i sám, neboť chválenou krimi Bratři Sunovi postavil proti hned dvěma velkým titulům, které se staly na Netflixu fenoménem.