FB pixel TP pixel
Očekávaný Král Šumavy a další hity. Voyo chystá nabitý seriálový podzim © Voyo

Očekávaný Král Šumavy a další hity. Voyo chystá nabitý seriálový podzim

Sychravé podzimní měsíce se blíží a spolu s delšími večery se výrazně zvýší i nabídka projektů na Voyo. A čeká nás vskutku bohatá nadílka, konkrétně několik nových seriálů, ale také oblíbených reality show.

17. 8. 2022 12:45 | Filmové novinky

Začněme návraty, protože Nova a Voyo si na podzim přichystaly nové série populárních nekonečných seriálů Ulice a Ordinace v růžové zahradě. Zatímco první z nich bude nadále pokračovat jak na televizních obrazovkách, tak na Voyo, Ordinaci si (jako už ostatně rok) užijí pouze předplatitelé Voyo. A v obou seriálech můžeme čekat velké návraty oblíbených hrdinů. Do Ulice opět míří Ondřej Havel, v "Růžovce" se zas po několika měsících vrací Petr Rychlý, jeho Čestmír Mázl byl od začátku seriálu jedním z jeho symbolů.

Policie Modrava končí

Očekávaný Král Šumavy a další hity. Voyo chystá nabitý seriálový podzim © TV Nova

Dalšími sériemi pokračují také oblíbené kriminálky. Po letech se rozloučíme s Policií Modrava, přičemž závěrečná série šumavského dobrodružství nabídne osm dílů, v nichž si hlavní role zopakují Soňa Norisová a Jaroslav Satoranský. A jelikož zločin netrápí jen Šumavu, dočkáme se i návratu hrdinů z Odznaku Vysočina. Druhá série se aktuálně natáčí a na partu vyšetřovatelů v čele s Patrikem Děrgelem a Martinem Hofmannem čeká řada zapeklitých případů. Po letech se vrátí také Kriminálka Anděl a pokračují i Specialisté.

Druhou sérií bude pokračovat i komediální seriál Pan profesor, ve kterém hlavní roli extrovertního učitele sehrál Vojtěch Dyk. Jeho Marek si tentokrát bude muset zvykat na nový život, když to konečně dá dohromady s krásnou kolegyní Karolínou (Beáta Kaňoková). Samozřejmě nebudou chybět ani problémy žáků a dalších učitelů v podání Simony Lewandowské nebo Ondřeje Bauera.

Přichází Král Šumavy

Očekávaný Král Šumavy a další hity. Voyo chystá nabitý seriálový podzim © Voyo

A pojďme na novinky! Voyo hodlá pokračovat v trendu minisérií a po Případu Roubal nebo Ivetě se můžeme těšit na Krále Šumavy. Nová variace na legendární příběh převaděčů v dobách nejtvrdších let komunistické diktatury ulovila hvězdný tvůrčí tým v čele s režisérem Davidem Ondříčkem. Hlavní role bratří Hasilových ztvární Oskar Hes a Jan Nedbal, kteří shodou okolností aktuálně natáčejí také film Bratři o Ctiradovi a Josefovi Mašínových.

Kromě Krále Šumavy, který je Voyo originálem, ale dorazí i novinky, jež budou k dispozici na Voyo i Nově. Marek Najbrt a Táňa Dyková společně natočili komediální krimi seriál Případy mimořádné Marty, Nova pak ulovila i dalšího hvězdného tvůrce, jmenovitě Bisera A. Arichteva, autora Vyprávěj a Kukaček. Ten připravil seriál O mě se neboj, romantickou komedii o svobodné matce dvou dětí v podání Veroniky Arichtevy. A zoufat si nemusí ani milovníci kulinářských reality show. Přemek Forejt a spol. se totiž vrátí ve svém kuchařském road tripu Souboj na talíři, porotcovat pak budou i talentované kuchaře v další řadě MasterChef. Podzim na Voyo je tedy opravdu vydatný!

Zdroj: TV Nova

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Nejlepší seriál Netflixu se vrací! Trailer slibuje vlastní verzi Avengers
Nejlepší seriál Netflixu se vrací! Trailer slibuje vlastní verzi Avengers
16.08.2022 19:00:00 | Filmové novinky

Je to tady! Netflix ukázal plnohodnotný trailer 5. řady svého fenomenálního hitu Cobra Kai a tentokrát jde skutečně do tuhého. Musí se dokonce spojit všichni staří nepřátelé, aby poslali Terryho Silvera k šípku. Jenže ten ještě nevytáhl svůj trumf.

Hollywoodský fešák tyranem. Nový film odhaluje zvrácenost zavrženého herce
Hollywoodský fešák tyranem. Nový film odhaluje zvrácenost zavrženého herce
15.08.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Když počátkem loňského roku vyšla na povrch obvinění ze sexuálního obtěžování a kanibalismu na Armie Hammera, další hollywoodský miláček upadl v nemilost. Málokdo ale tušil, kam až jeho prozatím neprokázané zločiny sahají. Hammerův odchod na Kajmanské ostrovy však rozhodně jeho veřejnému obrazu nepomáhá.

Nový Zaklínač v problémech. Netflix ho zkracuje a přidává milovanou postavu
Nový Zaklínač v problémech. Netflix ho zkracuje a přidává milovanou postavu
15.08.2022 12:40:00 | Filmové novinky

Seriál Zaklínač: Pokrevní pouto, který je prequelem populárního fantasy s Geraltem z Rivie hlásí zásadní změny. Minisérie bude kratší a oblíbená postava dostane více prostoru.

Největší český hit roku Netflix neuvede. Trumfuje ho konkurence
Největší český hit roku Netflix neuvede. Trumfuje ho konkurence
14.08.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Julius Lavický již brzy zaskóruje v online prostoru. Největší tuzemský hit roku 2022 Vyšehrad: Fylm však nakonec nezamíří na Netflix. Streamovacího obra totiž přeplácí konkurence, která nadále posiluje.