FB pixel TP pixel
Které seriály na HBO dostaly další řadu a které končí? Máme seznam! © TMDB

Které seriály na HBO dostaly další řadu a které končí? Máme seznam!

Protože v záplavě seriálů, kterými nás naše oblíbené streamovací služby zásobují, není lehké se orientovat, vydali jsme seznam, který vám prozradí, které seriály se kabelová a online televize HBO rozhodla ukončit a u kterých se můžeme těšit na další řadu.

Filmové novinky

Do našeho seznamu jsme zařadili vybrané seriály, které můžete zhlédnout na místní české verzi HBO. Většinově jde o její originální tituly, ale u některých, jako například u velmi očekávané čtvrté řady dystopického Příběhu služebnice (Hulu) nebo úspěšného spin-offu Teorie velkého třesku Malý Sheldon (CBS), jde o pořady, pro něž HBO v našem regionu zakoupila vysílací práva od jiné stanice. HBO také oproti Netflixu nerazí cestu kvantity, při které se nezdary kupí mnohem více, ale pečlivěji si vybírá, a tak prakticky jediný seriál, který máme v seznamu a který ukončil svou pouť je Ray Donovan, jenž měl navíc na kontě úctyhodných sedm sezón. Zvědaví pak určitě můžeme být na další díly vysokorozpočtové dystopie Westworld, která po ne úplně povedené druhé řadě, chytla v té třetí znovu dech. Letošní novinky, vydařená šílená historická komedie Veliká, satirická sci-fi Avenue 5 nebo romantika Love Life, dostaly krátce po odvysílání zelenou, a v následující řadě budou mít šanci potvrdit svou kvalitu. Těšit se také můžeme na další řady kritiky oceňovaných hitů jako Barry, Euforie nebo Na mušce.

OBNOVENÉ SERIÁLY:
Stargirl: 2. řada
Avenue 5: 2. řada
Barry: 3. řada
Betty: 2. řada
Larry, kroť se: 11. řada
Euforie: 2. řada
Gentleman Jack: 2. řada
Veliká: 2. řada
Příběh služebnice: 4. řada
Jeho temné esence: 2. řada
Nesvá: 5. řada
Na mušce: 4. řada
Love Life: 2. řada
Ramy: 2. řada
Westworld: 4. řada
Malý Sheldon: 4. řada

ZRUŠENÉ SERIÁLY:
Ray Donovan: ukončeno po 7. řadě

 7 713 zobrazení   25 se líbí
Netflix a Amazon ukázali parádní ukázky Umbrella Academy a The Boys
Netflix a Amazon ukázali parádní ukázky Umbrella Academy a The Boys
09.07.2020 | Filmové novinky

Držte si klobouky, tohle totiž vypadá na velkou letní a pozdně letní zábavu! Netflix se právě vytasil s naprosto náhulovou ukázkou na druhou řadou Umbrella Academy a obratem kontroval Amazon, jenž slibuje v 2. řadě The Boys ještě víc krve, vtipů a zábavy než posledně.

První reakce: Další hit Netflixu. Akční náhul Old Guard nezklamal
První reakce: Další hit Netflixu. Akční náhul Old Guard nezklamal
08.07.2020 | Filmové novinky

Po nedávném obrovském úspěchu, který Netflix slavil s dvouhodinovou non-stop akcí s Chrisem Hemsworthem Vyproštění, to vypadá, že novinková akce Old Guard: Nesmrtelní vedená Charlize Theron je ještě lepší.

Netflix ukázal trailery na tři novinky. Nechybí Transformers, ani akce
Netflix ukázal trailery na tři novinky. Nechybí Transformers, ani akce
07.07.2020 15:00:00 | Filmové novinky

Červenec je v plném proudu, což mimo jiné znamená, že Netflix tasí plnohodnotné upoutávky na své nejžhavější novinky, které v nejbližších dnech a týdnech zamíří na obrazovky televizí. A jako obvykle se jedná o mix, který má zasáhnout v podstatě všechny věkové skupiny.

Odešel Pan skladatel. Připomeňte si dílo zesnulého Ennia Morriconeho
Odešel Pan skladatel. Připomeňte si dílo zesnulého Ennia Morriconeho
06.07.2020 13:00:00 | Filmové novinky

Ve věku 91 let odešel dost možná nejlepší skladatel všech dob - Ennio Morricone. Skladatel, který svůj život zasvětil tvorbě hudby pro filmy a televizi, měl na sklonku života za sebou stovky projektů a přesto dokázal do každého z nich vtisknout svou nekonečnou originalitu.