FB pixel TP pixel
Kung Fu Panda ovládne Netflix. Trailer láká na nový seriál, který doplní filmy © Paramount Pictures

Kung Fu Panda ovládne Netflix. Trailer láká na nový seriál, který doplní filmy

Vtipný a nebojácný dračí bojovník Po míří na Netflix. Oblíbená pandí série, která začala již v roce 2008 s filmem Kung Fu Panda, dostane v pořadí již třetí seriál a jedenáctý spin-off celkově. Jak naznačuje první trailer, půjde o další bláznivě vtipnou jízdu.

26. 6. 2022 11:15 | Filmové novinky

Legendární bojovník Po tentokrát musí čelit dvěma proradným lasičkám, které chtějí získat čtyři zbraně Tianshang, s jejichž pomocí mohou zničit svět. Lasičkám však Po nebude čelit sám, neboť se spojí s anglickou rytířkou Lutherou, známou jako Toulavá čepel. Pokud na seriál budete koukat s originálním zněním, potěší vás, že pandího bojovníka opět nadaboval Jack Black, zatímco jeho nové pomocnici propůjčila svůj hlas Rita Ora. Kromě Jacka Blacka se vrací také například James Hong jako hlas pana Pinga. Animovaný seriál má premiéru na Netflixu již za necelý měsíc a sice 14. července 2022. Připomínáme rovněž, že na Netflixu aktuálně najdete všechny tři původní celovečeráky s českými titulky.

Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Nového Thora viděli první diváci. Chválí záporáka a varují před zklamáním
Nového Thora viděli první diváci. Chválí záporáka a varují před zklamáním
26.06.2022 8:00:00 | Filmové novinky

Jedna z hlavních filmových událostí léta – marvelácký spektákl Thor: Láska jako hrom – má za sebou slavnostní premiéru. Jak se divákům snímek v režii Taiky Waititiho líbil?

Jeden z nejočekávanějších hororů roku bude i v Česku. Z traileru mrazí
Jeden z nejočekávanějších hororů roku bude i v Česku. Z traileru mrazí
24.06.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Režisér a scenárista Alex Garland se po hrátkách se žánrem sci-fi vrací ke svému milovanému hororu a v prvním traileru rozjíždí temnou noční můru plnou oslizlých mužů.

Seriálový Pán prstenů ukázal novou podobu skřetů. Diváky čekají změny
Seriálový Pán prstenů ukázal novou podobu skřetů. Diváky čekají změny
22.06.2022 14:20:00 | Filmové novinky

Tvůrci seriálu Pán prstenů: Prsteny moci odhalili novou podobu ohyzdných skřetů. Drsní válečníci, které známe ze Sauronovy nelítostné armády, prochází nejen proměnou fyzickou, ale i kulturní. A tvůrci vysvětlují, jaké změny nás ještě čekají.

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství je online. A nabízí i novou verzi!
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství je online. A nabízí i novou verzi!
22.06.2022 13:15:00 | Filmové novinky

Na streamovací službu Disney Plus dnes podle plánu dorazil snímek Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Tahle hororová jízda režiséra Sama Raimiho předvádí divoké kouzelnické kejkle a vy si ji můžete užít hned ve dvou verzích.