FB pixel TP pixel
Nejste připraveni! Stranger Things v traileru ukazují válku s Vecnou © Netflix

Nejste připraveni! Stranger Things v traileru ukazují válku s Vecnou

Tvůrci Stranger Things neponechávají nic náhodě a pár dní před premiérou velkého finále 4. řady ukazují trailer, který vás donutí si 1. července streamovací službu otevřít hned brzy ráno.

21. 6. 2022 16:20 | Filmové novinky

Trailer ke druhé části čtvrté řady neponechává nic náhodě a tasí přesně to, co byste od něj čekali. Na podkresovku mísící ústřední melodii s dnes již kultovkou Kate Bush si střihač vybírá ty nejdramatičtější momenty, které zobrazují tunu akce nejen ze strany Jedenáctky a jejích přátel, ale také těžkých ozbrojenců. Chybět pak samozřejmě nemůže hlavní padouch Vecna, jehož pravou identitu jsme zjistili na konci posledního dílu první části aktuální řady. Netflix naservíruje finále 4. řady již 1. července, a to ve dvou částech. Zatímco chronologicky 8. díl bude mít stopáž 85 minut, závěrečný díl nás ohromí 2 a půl hodinami stopáže. Epičtější to zkrátka být nemůže.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
HBO ukázalo skvělé trailery na dva očekávané seriálové trháky
HBO ukázalo skvělé trailery na dva očekávané seriálové trháky
21.06.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Během června a července nás na HBO Max čekají dva velké seriálové návraty. Nejprve přijde spektakulární sci-fi Westworld se svou čtvrtou řadou, poté se po letech vrátíme do světa Prolhaných krásek v novém spin-offu.

Nejdrsnější filmová princezna zabíjí jako John Wick. Krvavý trailer musíte vidět
Nejdrsnější filmová princezna zabíjí jako John Wick. Krvavý trailer musíte vidět
20.06.2022 14:10:00 | Filmové novinky

Šípková Růženka křížená s Johnem Wickem. Takto dle prvních trailerů vypadá kontaktní akční nářez The Princess od Disneyho, který se vřítí online již 1. července.

Nový Predátor bude lovit v Česku. Název a datum premiéry fanoušky nadchnou
Nový Predátor bude lovit v Česku. Název a datum premiéry fanoušky nadchnou
19.06.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Hotovo, potvrzeno. Streamovací služba Disney Plus odhalila oficiální český název nového filmu s Predátorem a navíc potvrdila i datum premiéry pro uživatele, kteří nemají předplacenou americkou službu Hulu. A fanoušci budou naprosto spokojení.

Všechny filmy s Predátory jsou konečně online. Česko trumfuje zahraničí
Všechny filmy s Predátory jsou konečně online. Česko trumfuje zahraničí
19.06.2022 12:30:00 | Filmové novinky

Čeští fanoušci osmdesátkové akční klasiky se mohou začít tetelit blahem. Kultovní Predátor a všechna jeho pokračování jsou totiž konečně k přehrání legálně na jednom jediném místě. A doslova za pár šupů. Máme dokonce lepší nabídku než zahraničí.