FB pixel TP pixel
Připravte si flanelky! Legendární Kutil Tim bude konečně dostupný online © ABC

Připravte si flanelky! Legendární Kutil Tim bude konečně dostupný online

V dubnu si konečně odškrtneme jeden z velkých restů streamovacích služeb. Do online prostoru se totiž po letech čekání konečně vrhne sitcomová klasika Kutil Tim.

20. 3. 2023 14:55 | Filmové novinky

Každé správné devadesátkové dítě přičichlo ke kutilství díky dvěma věcem. Zaprvé muselo opravovat rodinnou chalupu po boku svých rodičů, zadruhé odpoledne koukalo na životní trampoty Tima Taylora, který se napříč osmi řadami snažil vychovat své nezbedné syny, postavit legendárního veterána a také udržet sledovanost svého kutilského zábavního pořadu, v němž byl skutečným borcem na domácí opravy spíš Al „mistr flanelových košil“ Borland, jehož „myslím, že ne, Time“ dodnes někteří z nás používají pokaždé, když se snaží někoho vtipným způsobem odmítnout. Málokdo z nás viděl v televizních reprízách Kutila Tima od začátku do konce, nyní to ale budeme moci konečně napravit.

Streamovací služba Disney Plus totiž oznámila, že se Kutil Tim konečně chystá do její nabídky. Všech 8 řad by mělo dorazit již 19. dubna, bohužel však zatím netušíme, jestli i s legendárním českým dabingem, bez něhož si hláškování Tima, jeho manželky Jill, Ala a samozřejmě tajemného souseda Wilsona neumíme představit. Tak snad to vyjde a budeme se opět královsky bavit v plné parádě.

Zdroj: Tisková zpráva Disney Plus

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejlepší akční komedie se Schwarzeneggerem je konečně (opět) online
Nejlepší akční komedie se Schwarzeneggerem je konečně (opět) online
20.03.2023 14:00:00 | Filmové novinky

Trvalo to více než rok, ale konečně se jeden z nejlepších akčních filmů všech dob, totální etalon špionážních nářezů a výrazný zářez v kariéře Arnolda Schwarzeneggera objevil znovu online.

Kontroverzní český hit míří na Netflix. Podařilo se ho udat i v zahraničí
Kontroverzní český hit míří na Netflix. Podařilo se ho udat i v zahraničí
19.03.2023 12:45:00 | Filmové novinky

V záplavě (pod)průměrných českých komedií je milé vidět film, který se v tuzemském rybníčku nenápaditosti vymyká. A málokterý film v posledních měsících zaujal tolik jako drama Hranice lásky, které rozvířilo diskuzi o otevřených vztazích a polyamorii.

Zapomeňte na The Last of Us. Na HBO dorazila nejlepší komedie současnosti
Zapomeňte na The Last of Us. Na HBO dorazila nejlepší komedie současnosti
17.03.2023 19:10:00 | Filmové novinky

Komediální pecka režiséra Rubena Östlunda se po třech měsících dostává na jednu z nejpoužívanějších maistreamových streamovacích služeb současnosti. Jedná se o film, který byste rozhodně měli vidět. Nejen kvůli tomu, že vyhrál Cannes a byl nominovaný na Oscara.

Netflix přidal další dva české filmy. V březnu se jich objevilo už šest a dorazí další
Netflix přidal další dva české filmy. V březnu se jich objevilo už šest a dorazí další
17.03.2023 17:45:00 | Filmové novinky

Netflix se v březnu ohledně českých filmů pořádně rozjel a už v polovině měsíce servíruje nejpestřejší tuzemskou nabídku ve svém katalogu od loňského prosince. Dobrou zprávou navíc je, že se jedná povětšinou o dobré snímky, které stojí za pozornost.