FB pixel TP pixel
První reakce: Seriálový Loki je prý totální bomba! Co je na něm nejlepší? © TMDB

První reakce: Seriálový Loki je prý totální bomba! Co je na něm nejlepší?

Vybraní recenzenti měli možnost vidět první dva díly z chystané marvelovky Loki. Jaké jsou jejich reakce? Dostaneme i do třetice další skvělý seriál, nebo tentokrát Marvel klopýtl?

Filmové novinky 8. 6. 2021 15:00 | Filmové novinky

Po chválených seriálech WandaVision a The Falcon and the Winter Soldier je minisérie Loki s Tomem Hiddlestonem v hlavní roli v pořadí již třetím seriálem z univerza MCU, který se objeví výhradně na streamovací stanici Disney+. Premiéru bude mít již tuto středu a dočkat bychom se měli dohromady šesti epizod. Opět budeme pokračovat v příběhové linii, kterou načal celovečerák Avengers: Endgame. Zatímco předchozí seriály WandaVision a Falcon se vyrovnávaly s následky Thanosova působení a v zásadě se jevily jako terapie pro hrdiny, kteří zažili silné traumatické chvíle, Loki se vydává cestou sobě vlastní. Po krádeži Teseraktu a narušení kontinuity časoprostoru je jeho alternativní verze chycena tajemnou organizací, která monitoruje časové odchylky. Loki tak dostane na výběr: buď vše napraví, nebo bude jeho existence vymazána. Jak se tedy seriál líbil prvním divákům, kteří měli možnost zhlédnout úvodní dva díly?

První zveřejněné reakce unisono hlásí: Loki je naprostá pecka a splňuje mnohá divácká očekávání. Je to prý zábavná, výstřední a vzrušující podívaná. Zatímco Wandavision a Falcon chtěli řešit poměrně zásadní problémy svých hrdinů, Loki dle své povahy chce hlavně bavit a až ve vedlejším plánu ukáže hlubší pohled na hrdinův charakter, jeho obavy a nejistoty či konfrontace se sebou samým. Žánrově je Loki široce rozkročen od akční komedie po detektivku s cestováním v čase. Fanoušci by měli ocenit každičký detail a důmyslnost, s jakou je seriál propojen s MCU vesmírem. Těšit se můžeme na břitké dialogy, výborný soundtrack, výraznou práci s atmosférou či dechberoucí pointy útočící na naše emoce. Zapomenout prý určitě nesmíme na brilantního Toma Hiddlestona, který si svůj part opět dává s přehledem, ovšem zdárně mu sekunduje Owen Wilson v roli Mobia M. Mobia. Všechny jejich společné scény je prý radost sledovat. Nevím, jak vy, ale já se nemůžu dočkat. Snad k nám dorazí Disney+, co nejdříve, aby šlo seriál sledovat legální cestou. Stále nedostatečné rozšíření streamovací služby radost z nových seriálů globálně jinak velmi úspěšného Marvelu dost kazí.

 1 116 zobrazení  
Světlo a stíny či Van Damme. První den novinek z Netflix akce pro geeky
Světlo a stíny či Van Damme. První den novinek z Netflix akce pro geeky
07.06.2021 20:00:00 | Filmové novinky

Dnes odstartoval Netflix Geeked Week, což je historický první globální akce Netflixu, kterou se snaží přiblížit legendárnímu Comic Conu. Je plná oznámení, novinek, fotek či trailerů a my jsme pro vás vybrali to nejzajímavější za první den. Čekejte další porce až do čtvrtka.

10 červnových novinek, kvůli kterým si musíte předplatit Netflix
10 červnových novinek, kvůli kterým si musíte předplatit Netflix
07.06.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Jaké pořady si Netflix připravil pro své předplatitele na červen? Nechybí ambiciózní komiksová adaptace, přírodopisný dokument, severské mysteriózní drama nebo dojemná komedie. Nabídka je opět pestrá a zajímavá.

Všechno, co musíte vědět o seriálu Loki a jeho návaznosti na svět Marvelu
Všechno, co musíte vědět o seriálu Loki a jeho návaznosti na svět Marvelu
06.06.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Bůh lsti a klamu Loki v podání neodolatelného Toma Hiddlestona se ve středu 9. června vrátí do MCU a to rovnou ve svém vlastním seriálu. Ten nám nabídne šest epizod a rozjede nový příběh alternativních realit. Pojďme se na návrat prolhaného Ásgarďana připravit.

Největší novinka Netflixu končí po první řadě. Víme, proč ji zrušil
Největší novinka Netflixu končí po první řadě. Víme, proč ji zrušil
04.06.2021 19:00:00 | Filmové novinky

Netflix oznámil, že nákladná adaptace komiksu Jupiter's Legacy nedostane přímé pokračování. Seriál, který stál 200 milionů dolarů, se tak řadí mezi největší propadáky Netflixu vůbec a my máme v ruce statistiky, které naznačují, proč Netflix nechtěl pokračovat.