FB pixel TP pixel
Marvel oznámil další seriál pro Disney+. Podíváme se do Wakandy! © TMDB

Marvel oznámil další seriál pro Disney+. Podíváme se do Wakandy!

Produkční společnost režiséra Ryana Cooglera uzavřela s Disneym exkluzivní dohodu na vznik televizních pořadů. Jako první má vzniknout seriál pro Marvel Studios, díky němuž se hlouběji podíváme do útrob afrického fiktivního státu Wakanda!

Filmové novinky

Disney nadále rozšiřuje obsah pro svou streamovací službu Disney+. Ta aktuálně sbírá vavříny za seriál WandaVision, jenž je prvním hraným seriálem z Marvel Cinematic Universe a konečně taky hitem streamovací služby vedle dosud osamoceného Mandaloriana. Už brzy se ale nepodíváme jen do halucinogenního sitcomového světa Wandy Maximoff, ale také do africké Wakandy. Disney totiž uzavřel pětiletou dohodu s Proximity Media režiséra a scenáristy Ryana Cooglera, který tak kromě druhého Black Panthera napíše také seriál, jenž nám více ukáže fiktivní vyspělou africkou civilizaci. Projekt má být hned první v rámci nového dealu a má být postaven na základech představených v prvním a druhém filmu o Black Pantherovi.

Více detailů není vzhledem k čerstvosti uzavření dohody známo, nám ta nezbývá než doufat, že pro seriál samotný bude Coogler využívat více skutečných natáčecích lokacích než jednu pláň, jedno studio s greenscreenem a jednu ulici, která v Black Pantherovi sloužila snad pro každou davovou dialogovku. Premiéra seriálu je plánovaná po premiéře Black Panthera 2, jenž má dorazit do kin již v červenci roku 2022. Odhadem tudíž můžeme soudit, že nové příběhy z wakandského království dorazí nejdříve v roce 2023. Fanoušci Marvelu ale nemusí smutnit. Ještě letos by měli v kinech vidět sólovku Black Widow a na Disney+ seriály The Falcon and the Winter Soldier, Loki a What If...?.

 2 511 zobrazení   16 se líbí
Snyderova Liga spravedlnosti má datum premiéry. Bude i na české HBO!
Snyderova Liga spravedlnosti má datum premiéry. Bude i na české HBO!
01.02.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Velmi potěšující zprávu si pro české fanoušky komiksových filmů připravila internetová a kabelová stanice HBO. Nejenže již za několik týdnů dodá novou verzi Ligy spravedlnosti plně v režii Zacka Snydera, ale navíc bude celý projekt lokalizován a uveden i na místní verzi HBO.

Netflix láká na 4 seriálové novinky. Nechybí krimi tvůrců Papírového domu
Netflix láká na 4 seriálové novinky. Nechybí krimi tvůrců Papírového domu
29.01.2021 | Filmové novinky

Čtyři seriály rozličných žánrů vypustí Netflix v nejbližších měsících na naše obrazovky. Těšme se na španělské akční krimi, pokračování melodramatu Bridgertonovi, emocemi nabité rodinné drama nebo další vyšetřování vražd v dokumentární minisérii.

Adaptaci Last of Us od HBO opustil režisér Černobylu. Kdo ho nahradí?
Adaptaci Last of Us od HBO opustil režisér Černobylu. Kdo ho nahradí?
27.01.2021 | Filmové novinky

Mnozí fanoušci budou určitě zaskočeni a rozesmutněni zprávou, podle které se režisér minisérie Černobyl Johan Renck nebude podílet na tvorbě adaptace slavné videohry Last of Us. HBO ale potvrdilo pro první díl seriálu nového režiséra, který by měl být adekvátní náhradou.

HBO Max vykládá trumfy! Natočí nový seriál ze světa Harryho Pottera
HBO Max vykládá trumfy! Natočí nový seriál ze světa Harryho Pottera
26.01.2021 | Filmové novinky

Warneři to, jak vidno, myslí se svou novou streamovací službou vážně. Vedle uvádění svých kinohitů rovnou na HBO Max, se pokusí podchytit i obří fanouškovskou základnu kolem knih a filmů s Harrym Potterem, když pro ně vytvoří nové příběhy z tohoto univerza.