FB pixel TP pixel
Marvel TV s Daredevilem a spol. končí, hrané seriály budou jen na Disney+ © TMDB

Marvel TV s Daredevilem a spol. končí, hrané seriály budou jen na Disney+

Marvel Television, divize společnosti Marvel Entertainment, která stojí za uznávanými seriály jako Daredevil, Legion či Agenti S.H.I.E.L.D., se bude dále zabývat především animovanou tvorbou.

Filmové novinky

Poté, co byly zrušeny práce na hraném seriálu Ghost Rider, který se měl vysílat na stanici Hulu, a po oznámeném konci Agentů S.H.I.E.L.D. se svou sedmou řadou příští rok, se začalo v kuloárech šuškat, že Marvel Television pomalu, ale jistě končí s hranými projekty, a bude se nadále věnovat především animovaným seriálům. Děje se tak pravděpodobně proto, že všechny hrané projekty nyní přebírá sesterská společnost Marvel Studios vedená Kevinem Feigem, která hodlá vyvíjet vysokorozpočtové seriály svázané s Marvel Cinematic Universe pro chystaný streamovací kanál Disney+. Z jejich portfolia můžeme vybrat vysoce očekávané tituly jako Loki, WandaVision, Hawkeye a Falcon a Winter Soldier, které jsou podpořeny tak masivním rozpočtem, že by se nemusely stydět ani při nasazení v kinech.

Marvel TV s Daredevilem a spol. končí, hrané seriály budou jen na Disney+ © TMDB

Marvel Television, kterou vede výkonný producent Jeph Loeb, byla vždy známá především pro svou animovanou tvorbu, když vytvářela kreslené seriály a projekty mířící přímo na DVD nosiče. Ovšem v roce 2013 přišla s úspěšným hraným seriálem Agenti S.H.I.E.L.D.. Následovalo spojenectví s Netflixem a divácký i kritický úspěch s Defenders hrdiny jako Daredevil , Jessica Jones, Luke Cage či vzdálený příbuzný The Punisher. V roce 2017 ovšem přišlo fiasko v podobě seriálu Inhumans (ABC) a The Gifted (Fox), který byl ukončen po dvou řadách. Kromě Agentů tak Marvel Television zbývají seriál Runaways , jenž vysílá Hulu, a Cloak & Dagger spadající pod Freeform ze stáje ABC. V přípravě je nakonec ještě seriál Helstrom, který je připravován pro streamovací stanici Hulu. Vypadá to, že menší experimentálnější věci musí dát přednost nablýskaným kolosům.

 245 zobrazení   6 se líbí
Netflix možná chystá animovaného Zaklínače, dočkáme se před 2. řadou?
Netflix možná chystá animovaného Zaklínače, dočkáme se před 2. řadou?
02.10.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Zatímco Netflix v poslední době z pohledu novinek o seriálu Zaklínač mlčí a něčeho pořádného se zřejmě tradičně dočkáme až ve chvíli, kdy bude seriál za dveřmi, ve světě kuloárů se šeptá o něčem zcela novém. Streamingová služba dle nepotvrzených informací tvořila animovanou sérii Zaklínače.

PRVNÍ REAKCE: Irishman je filmem roku a zařadí se mezi gangsterské klasiky
PRVNÍ REAKCE: Irishman je filmem roku a zařadí se mezi gangsterské klasiky
30.09.2019 | Filmové novinky

Na newyorském filmovém festivalu proběhlo premiérové představení jednoho z nejočekávanějších snímků, které má Netflix v plánu uvést na své streamovací platformě. A podle prvních reakcí se máme na co těšit.

Zabili Kennyho! Netflix nově nabízí kultovní South Park, včetně titulků
Zabili Kennyho! Netflix nově nabízí kultovní South Park, včetně titulků
27.09.2019 13:00:00 | Filmové novinky

Netflix si přichystal milé předvíkendové překvapení a vypustil do světa česky otitulkované Městečko South Park. Zatím však většina seriálu chybí.

Melisandra z Hry o trůny promluvila o hlouposti posledních dílů seriálu
Melisandra z Hry o trůny promluvila o hlouposti posledních dílů seriálu
27.09.2019 | Filmové novinky

Každý, kdo závěr Hry o trůny viděl, si na něj udělal nějaký názor, ať už byl s vyústěním spokojen nebo ne. Málokdo však doposud vyslovil názor, který má na závěr Carice van Houten, jež ztvárnila rudou kněžku Melisandru. Té se totiž nesmyslnost a ignorování předchozích událostí na závěru líbilo.