FB pixel TP pixel
Zabili Kennyho! Netflix nově nabízí kultovní South Park, včetně titulků © TMDB

Zabili Kennyho! Netflix nově nabízí kultovní South Park, včetně titulků

Netflix si přichystal milé předvíkendové překvapení a vypustil do světa česky otitulkované Městečko South Park. Zatím však většina seriálu chybí.

Filmové novinky

Nevíte, co dělat o víkendu? Co se takhle zakousnout do satirické klasiky v podobě Městečka South Park. Jen pár dní poté, co bylo oznámeno, že se Kenny, Stan, Kyle a Eric chystají na britský Netflix, jsme se dočkali také a dokonce i s českou lokalizací v podobě titulků. Jasně, není to legendární český dabing, na němž řada diváků odrostla a následně dostávala pravidelné poznámky ve škole za to, že mluví jako totální kanál. Ale i titulkový doprovod je rozhodně fajn a dokládá, že Netflix do české podpory v posledních měsících neskutečně šlape.

Čekáte nějaké to "ale"? Ano, bohužel je tu jedno pořádné. Seriál není na Netlixu kompletní. Zatímco na webu seriálu si můžete seriál přehrát zadarmo v celé jeho podobě, Netflix aktuálně bojuje s problémy s právy na většinu seriálu. Dostupná je tudíž zatím první, druhá, osmnáctá, devatenáctá, dvacátá a dvacátá pří řada a poté i South Park Top Episodes. South Park se tak zařazuje k dalším seriálům na Netlixu, které obdobný problém s právy mají. Zkuste si třeba nakoukat všechny původní Pokémony, kde řada epizod jednoduše chybí (a ano, někteří z nás na ně z nostalgie koukají). Doufejme tedy, že Netflix tento kaz na kráse vyladí a postupně se dočkáme i dalších epizod. Už jen za legendární první řadu jsme však nesmírně rádi. Kdo by s chutí nezavzpomínal na Cartmanovu anální sondu. Klasika!

 272 zobrazení   12 se líbí
Melisandra z Hry o trůny promluvila o hlouposti posledních dílů seriálu
Melisandra z Hry o trůny promluvila o hlouposti posledních dílů seriálu
27.09.2019 | Filmové novinky

Každý, kdo závěr Hry o trůny viděl, si na něj udělal nějaký názor, ať už byl s vyústěním spokojen nebo ne. Málokdo však doposud vyslovil názor, který má na závěr Carice van Houten, jež ztvárnila rudou kněžku Melisandru. Té se totiž nesmyslnost a ignorování předchozích událostí na závěru líbilo.

Trailer na Infinity Ságu od Marvelu připomíná, že MCU je sérií dekády
Trailer na Infinity Ságu od Marvelu připomíná, že MCU je sérií dekády
23.09.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Ačkoli má Marvel Cinematic Universe za sebou kromě řady parádních filmů i několik ostudných vystoupení (koukáme na vás druhý Thore a velenudná Captain Marvel!), při pohledu na celek nelze než uznale kývat hlavou nad úspěchem, jehož Marvel napříč roky dosáhl.

Skotsko kvůli brexitu padá, seriálový Pán prstenů míří zpět na Nový Zéland
Skotsko kvůli brexitu padá, seriálový Pán prstenů míří zpět na Nový Zéland
20.09.2019 10:00:00 | Filmové novinky

Ještě letos v dubnu skotská media nadšeně referovala o tom, že dohoda s Amazonem je na spadnutí a v Edinburghu se brzy začne točit miliardový seriál ze světa Pána prstenů. Jenže nyní je všechno jinak. Filmařům se nezamlouvá nejistota okolo brexitu, a tak raději zvolili osvědčenou jistotu.

Netflix má další problém s češtinou. Dabing u The Crown je posunutý
Netflix má další problém s češtinou. Dabing u The Crown je posunutý
18.09.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Ačkoli je to zarážející, gigant jako Netflix nemá kdovíjak velkou kontrolu na jazykovými verzemi svých vlastních či zakoupených seriálů. Po místy nelichotivém překladu Teorie velkého třesku se Netflixu povedlo nahrát k seriálu o britské královně Alžbětě II. posunutou zvukovou stopu.