FB pixel TP pixel
Akční náhul Mizerové 4 je online po 2 měsících. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě © Sony Pictures / Columbia Pictures

Akční náhul Mizerové 4 je online po 2 měsících. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě

Nejnovější akční řádění Mizerů v podání Willa Smithe a Martina Lawrence je po dvou měsících od uvedení v kinech konečně dostupné online. A my víme, kde najdete nejlepší verzi.

Filmové novinky 6. 8. 2024 17:00 | Filmové novinky

Zatímco na snímek Mizerové navždy, tedy třetí část akční série, se čekalo dlouhých sedmnáct let, na čtyřku se tak dlouho rozhodně vyčkávat nemuselo. Novinka Mizerové: Na život a na smrt přišla do kin již o čtyři roky později a vzhledem k tržbám sahajícím globálně ke 400 milionům dolarů se nezdá, že by měla franšíza v dohledné době končit. Obzvlášť když nejnovější příspěvek do série pořídili režiséři Bilall Fallah a Adil El Arbi za skromných 100 milionů dolarů.

V nejnovějším filmu se hlavní borci pokusí vykoupit pověst svého policejního kapitána Howarda. A protože jsou to Mizerové, musí vám být okamžitě jasné, že se tohle vyšetřování neobejde bez krvavých průstřelů, šílených automobilových honiček, padajících helikoptér, divokých přestřelek a tvrdých úderů do různých částí těl. Což si žádá nejvyšší technickou kvalitu.

Tu aktuálně najdete na Apple TV, respektive iTunes, kde je film dostupný ke koupi za 329 Kč ve 4K s Dolby Vision. Film přitom kupodivu nemá zvukový mix v Dolby Atmos. Možnost zapůjčení snímku bude dostupná od 26. srpna. Dolby Atmos bohužel nenajdete ani na Rakutenu, který nabízí 4K verzi za 419 Kč, HD verzi za 339 Kč a SD verzi za 289 Kč. Nejdražší variantou je YouTube, kde Google nabízí titul v HD za 450 Kč a v SD za podobně bizarních 400 Kč.

Zdroj: BOM / iTunes / Google / Rakuten

Kultovní sci-fi seriál Ztraceni míří na Netflix. S dabingem však nebude
Kultovní sci-fi seriál Ztraceni míří na Netflix. S dabingem však nebude
06.08.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Jsou to více než dva roky od chvíle, kdy se kultovní sci-fi Ztraceni objevila v kompletní podobě na Disney Plus. Dlouho se zdálo, že se seriál od ABC nikam jinam nepodívá, jenže změny ve streamovacích válkách nakonec umožnily Netflixu seriál pořídit. Bude to hit?

Konec Rodu draka potvrzen. Sledovanost klesla, poslední řady budou zřejmě opět kratší
Konec Rodu draka potvrzen. Sledovanost klesla, poslední řady budou zřejmě opět kratší
06.08.2024 13:30:00 | Filmové novinky

Tvůrce a scenárista seriálu Rod Draka Ryan Condal během tiskové konference v pondělí 5. srpna oznámil, že první realizovaný prequel Hry o trůny poběží ještě dvě další řady a událostmi té čtvrté pak definitivně skončí. Zároveň poskytl informace o tom, v jakém stavu se aktuálně nachází produkce následující třetí řady fantasy seriálu.

První záběry z nové Hry o trůny! Podívejte se na Rytíře sedmi království
První záběry z nové Hry o trůny! Podívejte se na Rytíře sedmi království
05.08.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Hra o trůny se brzy dočká dalšího prequelu, který nese název Rytíř sedmi království. Natáčení začalo relativně nedávno v irském Belfastu a Max se po prvních fotkách pochlubil i prvními záběry v pohybu. Seriál dorazí příští rok.

První záběry z The Last of Us 2 jsou tady! HBO odhaluje největší hity příštího roku
První záběry z The Last of Us 2 jsou tady! HBO odhaluje největší hity příštího roku
05.08.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Streamovací platforma Max právě představila obsahově hutný trailer, který láká na největší hity nadcházející sezony 2024-2025. Představí se nejočekávanější novinky včetně Tučnáka, nového prequelu Hry o trůny a zároveň uvidíme nové záběry z druhé řady The Last of Us.