FB pixel TP pixel
Král monster je zpátky. Seriál s Godzillou šíří zkázu ve fantastickém traileru © Apple TV+

Král monster je zpátky. Seriál s Godzillou šíří zkázu ve fantastickém traileru

Streamovací služba Apple TV+ před dvěma týdny odhalila první fotky z nového seriálu s Godzillou. A nyní přichází řada na první trailer, který láká na gigantické monstrum, program kontrolující příšery a na hvězdné obsazení. Chybět samozřejmě nemůže ani obraz zkázy.

Filmové novinky

Nová americká série s Godzillou začala již v roce 2014, kdy vstoupila do kin Godzilla od režiséra Garetha Edwardse. Na tu posléze navázal snímek Kong: Ostrov lebek a dvojice snímků Godzilla II Král monster a Godzilla vs. Kong. A ještě než se dočkáme dalšího filmu s názvem Godzilla x Kong: The New Empire, můžeme se těšit na seriálovou verzi, která 9 let fungující vesmír monster pořádně prohloubí.

Příběh se bude táhnout napříč 50 lety a třemi generacemi, a bude sledovat rodinu, která pátrá po zapojení jejího otce do tajného projektu Monarch, jenž dlouhé roky pátral a posléze sledoval Titány. Jak ukazuje i první trailer, ve stěžejní roli vojáka Lee Shawa se objeví Kurt Russell a jeho syn Wyatt Russell, kteří ztvární stejnou postavu v různých dekádách. Cameo navíc bude mít John Goodman, kterého dobře známe z Ostrova lebek. Tvůrčí obsazení čítá autora božské komiksové série Hawkeye Matta Fractiona nebo budoucího režiséra Fantastické čtyřky Matta Shakmana. Seriál slibuje méně epické akce a větší soustředění na historii projektu Monarch a dopad zkoumání monster na lidstvo. Jak ale můžete vidět už v traileru, to neznamená, že by se Godzilla neukázala v pár fantastických výjevech. Premiéra se chystá na 17. listopadu.

Zdroj: Apple TV+

Překvapení! Legendární akční nářezy Stevena Seagala jsou konečně na HBO
Překvapení! Legendární akční nářezy Stevena Seagala jsou konečně na HBO
08.09.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Najít klasiky akčního filmu na streamovacích službách jako Netflix a HBO rozhodně není jednoduché. O to příjemnější je zjištění, když se nějaký z etalonů žánru na nejpopulárnějších službách objeví a není jen na iTunes. Nyní se poštěstilo se Stevenem Seagalem. A to hned dvakrát!

Legenda animace se loučí. Mijazakiho novinka má nadšené recenze a zaútočí na Oscara
Legenda animace se loučí. Mijazakiho novinka má nadšené recenze a zaútočí na Oscara
08.09.2023 13:40:00 | Filmové novinky

Posledním filmům známých režisérů je vždy věnovaná velká pozornost, obzvlášť v případě, kdy jejich poslední film vznikl před více než deseti lety. Z filmařského důchodu se přesně po dekádě vrací i mistr japonského anime Hajao Mijazaki a všechny indicie napovídají, že se jedná o mimořádný počin.

Nejbrutálnější seriál roku se vysmívá Marvelu. Trailer slibuje superhrdinská jatka
Nejbrutálnější seriál roku se vysmívá Marvelu. Trailer slibuje superhrdinská jatka
08.09.2023 13:25:00 | Filmové novinky

Již na konci září dorazí na streamovací službu Prime Video od Amazonu očekávaný seriálový spin-off Gen V, který rozšíří univerzum brutálního komiksového hitu Banda. Nový plnohodnotný trailer k seriálu láká ve stylu Bandy na provokativní násilí, temný humor a hektolitry krve.

Netflix slaví nový megahit. Pirátská novinka sledovaností zničila Zaklínače
Netflix slaví nový megahit. Pirátská novinka sledovaností zničila Zaklínače
07.09.2023 17:40:00 | Filmové novinky

Kampaň Netflixu se vyplatila a jeho veleočekávaná pirátská novinka One Piece zaznamenala skvělou sledovanost. Ta dokonce přesahuje hodnoty seriálu FUBAR Arnodla Schwarzeneggera nebo fantasy spektáklu Zaklínač.