FB pixel TP pixel
Piráti z Karibiku 6 dávají šanci návratu Johnnyho Deppa. Napsal je tvůrce The Last of Us © Walt Disney Pictures

Piráti z Karibiku 6 dávají šanci návratu Johnnyho Deppa. Napsal je tvůrce The Last of Us

Scenárista Craig Mazin má svou kariéru skvěle rozehranou a po úspěšném Černobylu a ještě úspěšnějším seriálu The Last of Us již delší dobu pracuje i na šestém filmu o Pirátech z Karibiku. A stvořil něco natolik podivného, že se sám divil, že jeho projekt dostal zelenou.

Filmové novinky

Od posledního filmu ze série Piráti z Karibiku uplynulo už dlouhých 6 let, a tak je nejvyšší čas znovu napnout plachty a vydat se na širé moře. Alespoň si to myslí u Disneyho, kde se v posledních letech pracovalo paralelně hned na dvou projektech, které měly hrdlořezy s černou vlajkou vrátit na stříbrné plátno. Prvním měla být ženská verze s Margot Robbie v hlavní roli podle scenáristky filmových pekel Flash a Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) Christiny Hodson. Tahle verze je ale podle všeho aktuálně mrtvá.

Disneymu se podle aktuálních informací mnohem více zamlouvá příběh od scenáristů Craiga Mazina a Teda Elliotta, přičemž první jmenovaný stvořil chválené seriály Černobyl a The Last of Us, ten druhý zase stál za předchozími filmy pirátské série. Mazin se nyní rozpovídal pro Los Angeles Times a prozradil, že se sám divil Disneyho spokojenosti. Dle jeho slov je totiž nový příběh hodně divný a nebojí se jít novými neprobádanými cestami. Scénář už je dle Mazina napsaný a aktuálně na něj sedá prach kvůli stávce scenáristů a herců.

Prozatím není jasné, zda se v nějaké kapacitě vrátí Johnny Depp, který byl Hollywoodem odsunut na druhou kolej kvůli soudním sporům s Amber Heard. Vzhledem k tomu, že je ženská varianta Pirátů z Karibiku mrtvá, je však návrat hlavní hvězdy série vysoce pravděpodobný. Ostatně proč byste si nechali napsat dvě verze a v ani jedné neměli Jacka Sparrowa?

Zdroj: Variety / LA Times

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Vlk z Wall Street od Netflixu. Trailer láká na novou krimi od režiséra Harryho Pottera
Vlk z Wall Street od Netflixu. Trailer láká na novou krimi od režiséra Harryho Pottera
06.09.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Režisér David Yates se na dlouhé roky uvrtal v sérii o Harry Potterovi, po propadáku posledního dílu Fantastických zvířat ale musel vyrazit o dům dál. Zakotvil u Netflixu a v prvním traileru láká na kriminálku o farmaceutickém průmyslu, která se tváří jako nemocniční Vlk z Wall Street.

Doják roku pro fanoušky Star Wars. Nový díl Ahsoky vrací Anakina i vysněnou hlášku
Doják roku pro fanoušky Star Wars. Nový díl Ahsoky vrací Anakina i vysněnou hlášku
06.09.2023 15:35:00 | Filmové novinky

Tak se fanoušci konečně dočkali. Se seriálem Ahsoka je spojena celá řada diváckých očekávání i různých fanouškovských teorií. Sami tvůrci pak dopředu lákali nejen na návrat oblíbených postav ze seriálu Star Wars: Povstalci, ale i na dojemné setkání hlavní hrdinky s jejím mistrem Anakinem Skywalkerem. A jedno oko nezůstalo suché.

Disney Plus odhaluje velké premiéry a 75% slevu předplatného. Chce ztracené uživatele
Disney Plus odhaluje velké premiéry a 75% slevu předplatného. Chce ztracené uživatele
06.09.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Disney Plus se ze všech sil snaží zlákat k předplatnému i české diváky. A září je ideálním momentem, kdy váhající či dříve ztracené uživatele získat zpět. Disney totiž přidává velké filmy a seriály, navíc slibuje i velkou slevu nejen pro nové předplatitele.

Loki zmateně létá časoprostorem. Bláznivý trailer 2. řady slibuje návrat Marvelu do formy
Loki zmateně létá časoprostorem. Bláznivý trailer 2. řady slibuje návrat Marvelu do formy
05.09.2023 18:30:00 | Filmové novinky

Nejpopulárnější z marvelovských seriálů, Loki, se už 6. října vrací na obrazovky streamovací služby Disney Plus. Marvel tudíž představil nový kratší trailer, jenž spoléhá na bláznivé výjevy a nahodilé skoky napříč časem i prostorem. Zvládne lstivý bůh porazit další z variant Kanga Dobyvatele?