FB pixel TP pixel
Nová fantasy ze světa Sandmana míří na Netflix. Trailer slibuje duchařskou jízdu © Netflix

Nová fantasy ze světa Sandmana míří na Netflix. Trailer slibuje duchařskou jízdu

Zkrátit čekání na druhou řadu mysteriózní fantasy Sandman od Netflixu pomůže fanouškům seriálový spin-off Mrtví mladí detektivové. Ukázka k duchařské krimi slibuje vizuálně působivou jízdu, ironický humor a sympatickou ústřední dvojici.

Filmové novinky

Pronásleduje vás otravný duch nebo potřebujete vyřešit zločin týkající se záhrobí? Kromě Krotitelů duchů vám nyní mohou pomoci i Mrtví mladí detektivové – duo duchařských vyšetřovatelů, kteří se rozhodli založit si detektivní agenturu. Zemřelí britští teenageři Edwin Payne (George Rexstrew) a Charles Rowland (Jayden Revri), kteří se po svých skonech spřátelili, se rozhodli nevstoupit do posmrtného života a zůstali na zemi, aby vyšetřovali zločiny, které se týkají nadpřirozených záležitostí. Ve vyšetřování jim pomáhá jasnovidka Crystal Palace, jíž hraje Kassius Nelson.

Osmidílný seriál Mrtví mladí detektivové, který byl původně objednán pro HBO Max, vychází z postav DC Comics vytvořených Neilem Gaimanem. Právě vydaná ukázka, která byla k vidění v rámci přehlídky Geeked Week, tak definitivně potvrzuje, že se seriál stěhuje na Netflix. A protože je seriál součástí univerza Sandmana, který je k vidění právě na Netflixu, je tato volba logickým krokem. Teaser představuje Detektivy jako vizuálně působivé dílo laděné v temných tónech s výraznou stylizací, a slibuje, že bude na co koukat. Seriál připravil Steve Yockey (Letuška), který napsal první epizodu a působí jako showrunner spolu s Beth Schwartz. Datum premiéry zatím stanoveno nebylo.

Zdroj: Netflix

Nová fantasy Netflixu má draka a hvězdu Stranger Things. V traileru se bojuje o život
Nová fantasy Netflixu má draka a hvězdu Stranger Things. V traileru se bojuje o život
12.11.2023 14:00:00 | Filmové novinky

Netflix konečně ukázal pořádnou upoutávku na očekávaný snímek Damsel (česky Mladá dáma), v němž se hvězda Stranger Things, Millie Bobby Brown, objeví jako princezna, která se o svůj život musí porvat s drakem.

Nové ambiciózní sci-fi Netflixu ve strhující ukázce. Problém tří těles dorazí v březnu
Nové ambiciózní sci-fi Netflixu ve strhující ukázce. Problém tří těles dorazí v březnu
12.11.2023 13:30:00 | Filmové novinky

Netflix v nové upoutávce v rámci akce Geeked Week odhalil datum premiéry očekávané sci-fi Problém tří těles. Za novinkou stojí tvůrci Hry o trůny a ukázané záběry rozhodně vypadají zajímavě.

Dystopický sci-fi hit Netflixu pokračuje. Trailer slibuje drsný nářez s roboty
Dystopický sci-fi hit Netflixu pokračuje. Trailer slibuje drsný nářez s roboty
12.11.2023 13:00:00 | Filmové novinky

Čtyři roky po vzniku nenápadného sci-fi Code 8, které se stalo překvapivým hitem Netflixu, konečně přichází pokračování. Slibuje lepší triky, více akce a hlavně přímé navázání na předchozí děj.

Na Deadpoola 3 si počkáme. Marvel odkládá filmy, Kapitán Amerika 4 se bude přetáčet
Na Deadpoola 3 si počkáme. Marvel odkládá filmy, Kapitán Amerika 4 se bude přetáčet
10.11.2023 17:15:00 | Filmové novinky

V Hollywoodu sice tento týden oficiálně skončila největší stávka v jeho historii, když se po scenáristech i herci dohodli na nových smlouvách se zástupci hollywoodských studií, plán premiér to ale přesto poškodí. A Disney s Marvelem tak odsouvají řadu projektů. U Kapitána Ameriky 4 se jim to velmi hodí, protože ten se prý vůbec nepovedl.