FB pixel TP pixel
Nejúspěšnější kriminálka Netflixu se vrací. Nový trailer slibuje nejnebezpečnější případ © Netflix

Nejúspěšnější kriminálka Netflixu se vrací. Nový trailer slibuje nejnebezpečnější případ

Pokud jste si oblíbili detektiva Benoita Blanca v podání Daniela Craiga, máme pro vás skvělé zprávy. Série Na nože totiž bude pokračovat a konečně došlo na první, výhradně potvrzovací upoutávku. Ta slibuje nejnebezpečnější případ s morbidním nádechem.

Filmové novinky

Že na třetí díl série Na nože dojde, o tom nebylo pochyb. Ostatně třetí část byla součástí nákladné dohody mezi Netflixem a režisérem Rianem Johnsonem. Dosud však nebylo jasné, kdy se dočkáme premiéry, přičemž od předchozího filmu Na nože: Glass Onion uplynuly už dva roky. Nyní přichází pro fanoušky detektiva Benoita Blanca skvělé zprávy, Netflix totiž oficiálně potvrdil uvedení v roce 2025 a v nové ukázce rovnou slibuje, že půjde o dosud nejnebezpečnější případ, jemuž musí vrtošivý vyšetřoval během své kariéry čelit.

Nejnebezpečnější případ

Takřka minutová upoutávka nejprve graficky upozorňuje na dřívější dobrodružství, až poté odhaluje i oficiální anglický název filmu Wake Up Dead Man, který zatím nemá český překlad. Je nicméně jasné, že od třetí části série Na nože má Netflix nemalá očekávání. Zatímco první film se stal hitem v kinech, kde utržil na detektivku ze staré školy fantastických 312 milionů dolarů, „dvojka“ se stala jedním z největších hitů Netflixu v historii.

Celkem film Na nože: Glass Onion zaznamenal 136,3 milionů zhlédnutí, což ho aktuálně staví na 9. místo nejpopulárnějších anglicky hovořících snímků v dějinách platformy. Za ním nadále zůstává akční řež Vyproštění. Glass Onion byl překonán například snímky Matka s Jennifer Lopez, rodinnou zábavou Můžeme být hrdinové Roberta Rodrigueze nebo nákladným špionážním filmem The Gray Man. Dosud největším hitem Netlfixu je snímek Red Notice.

Zdroj: Netflix / Variety

Vetřelec 3 měl mít útok monster na Zemi. Režisér popsal hádky s tvrdohlavým studiem
Vetřelec 3 měl mít útok monster na Zemi. Režisér popsal hádky s tvrdohlavým studiem
27.05.2024 17:50:00 | Filmové novinky

Před Davidem Fincherem měl na starosti natáčení hororové sci-fi Vetřelec 3 i Renny Harlin, režisér Smrtonosné pasti 2 či Cliffhangera. Ten měl s Vetřelcem smělé plány a tvrdí, že jeho verze by byla mnohem lepší. Studio se ovšem jeho vize zaleklo.

Největší akční nářez roku selhal. Diváci nepřišli, kina si zoufají
Největší akční nářez roku selhal. Diváci nepřišli, kina si zoufají
26.05.2024 12:40:00 | Filmové novinky

Kinaři si poslední týdny zoufají nad mizernou návštěvností v kinech a zdá se, že ani v nejbližší době se situace nezlepší. Aktuálně totiž zůstává za očekáváním i postapokalyptická novinka Furiosa, která nedosáhla předvídaných tržeb.

Nejlepší Star Wars seriál? První diváci jsou nadšení ze svěžího návratu Jediů
Nejlepší Star Wars seriál? První diváci jsou nadšení ze svěžího návratu Jediů
26.05.2024 12:10:00 | Filmové novinky

Zdá se, že sága Star Wars rozhodně nepatří do starého železa a po úspěšném uvedení chváleného seriálu Andor a fanoušky oblíbené Ahsoky přichází další povedená novinka z předaleké galaxie. První diváci nešetří chválou a mluví o závanu čerstvého vzduchu.

Nová sci-fi s roboty, druhá Duna a další novinky (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
Nová sci-fi s roboty, druhá Duna a další novinky (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
24.05.2024 19:45:00 | Filmové novinky

Na Netflixu oficiálně startuje léto. Jak jinak označit premiéru sci-fi novinky Atlas, ve které se Jennifer Lopez postaví svému strachu z umělé inteligence a bude nahánět uprchlého robota, jenž chce zničit svět. Pozadu ale nezůstává ani nová služba Max, která láká na druhou Dunu. Na Disney Plus se zase rodí satanův potomek.