FB pixel TP pixel
Na Voyo míří 3 české filmové novinky. Exkluzivně dorazí Vémola i blázniví mimozemšťané © Bontonfilm

Na Voyo míří 3 české filmové novinky. Exkluzivně dorazí Vémola i blázniví mimozemšťané

Voyo dlouhodobě boduje na poli české seriálové tvorby, hutnou nálož exkluzivních novinek si ale přichystalo pro letošní léto i z hlediska filmové nabídky. Už 25. května dorazí do portfolia tuzemského streamera bijec Karlos Vémola. V následujících týdnech ho doplní další dvě novinky.

Filmové novinky

Portofolio streamovací platformy Voyo se úspěšně rozrůstá a na léto má tahle online odnož Novy hned několik novinek, kterými chce lákat diváky k novému předplatnému. Už 25. května čeká předplatitele sportovní dokument Karlos režiséra Michala Samira, který aktuálně natáčí také dokumentární sérii ve stylu Dycky Sunderland o Slovanu Liberec. I tu bude za několik měsíců uvádět Voyo. Do té doby si můžete vychutnat příběh bijce a hvězdy Oktagonu od jeho prvních krůčků v ringu až na piedestal, z něhož je tak snadné spadnout. S Karlosem Vémolou si prožijete úspěchy i bolestivé porážky a můžete se tak naladit na oktagonovou odvetu Terminátora s Attilou Véghem. Karlose v kinech mimochodem vidělo přes 40 000 diváků, dá se tudíž očekávat, že na Voyo půjde o nemalý hit.

Sportovci i mimozemšťané

A ve sportovních počinech bude Voyo pokračovat. Již 7. června totiž zařadí do nabídky i dokumentární snímek o biatlonistce Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí v režii Petra Větrovského. Solidně hodnocená novinka byla v kinech k vidění od 7. března, vidělo ji přes 20 000 diváků a zabývá se nejen úspěchy jedné z nejvýraznějších sportovkyň posledních let, ale také koncem její kariéry či rozpadem manželství, jehož se chytala bulvární média. Vzhledem k oblibě dokumentárního seriálu o Ivětě Bartošové Málo mě znáš se dá očekávat, že se diváci pro příběh Gabriely Koukalové najdou.

Poslední velkou novinkou, kterou si Voyo přichystalo na nejbližší teplé týdny, je komedie Rudolfa Havlíka Franta mimozemšťan s Jakubem Prachařem, Terezou Rambou či Filipem Březinou. Ta se kupodivu v kinech hitem nestala a vidělo ji jen okolo 50 000 diváků. Ambice přitom musely být mnohem větší. Dá se však očekávat, že tahle ujetá sci-fi variace na Troškovo Slunce, Seno by mohla najít cílovu skupinu právě na streamovací platformě, která ji uvede již 8. června.

Zdroj: Voyo / Kinomaniak

Konečně jiná štědrovečerní pohádka. ČT vyměnila režiséra Janáka, vsadí na ženské hrdinky
Konečně jiná štědrovečerní pohádka. ČT vyměnila režiséra Janáka, vsadí na ženské hrdinky
24.05.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Štědrovečerní pohádky České televize patří pravidelně mezi nejsledovanější pořady celého roku. Dlouho však diváci hořekují nad jejich zpracováním. Letošní rok by ale mohl dopadnout výrazně jinak.

Pět let nehrála a teď lidem láme krky. Netflix odhalil drsný akční trailer s Jessicou Albou
Pět let nehrála a teď lidem láme krky. Netflix odhalil drsný akční trailer s Jessicou Albou
24.05.2024 16:25:00 | Filmové novinky

V katalogu Netflixu se brzy objeví očekávaný akční thriller Tvrdá odplata s Jessicou Albou v hlavní roli. Ke snímku právě vyšel trailer, který slibuje napínavý příběh o pomstě plný výbuchů a intenzivní kontaktní akce ve stylu Johna Wicka.

Popelka s tmavou pletí a modrými vlasy? Disney naštval diváky, ti se zlobí zbytečně
Popelka s tmavou pletí a modrými vlasy? Disney naštval diváky, ti se zlobí zbytečně
23.05.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Ačkoli by se mohlo zdát, že už si diváci na obsazování herců a hereček tmavé pleti do rolí fikčních postav dávno zvykli, při každém novém oznámení se potvrdí, že opak je pravdou. V případě nového dílu série Následníci je ale humbuk zcela zbytečný.

Nová akční komedie Netflixu je označována za geniální. Streamer ji ale v Česku neuvede
Nová akční komedie Netflixu je označována za geniální. Streamer ji ale v Česku neuvede
23.05.2024 16:00:00 | Filmové novinky

O krimi komedii Hit Man se mluví již nějakou dobu a není divu. Hlavní roli ztvárnil stále populárnější Glen Powell, film má skvělé ohlasy od diváků i kritiků a také se prodal za pořádný balík. My si na něj však budeme muset ještě chvíli počkat.