FB pixel TP pixel
NBC spustí další streamovací službu v roce 2020, protože proč ne © TMDB

NBC spustí další streamovací službu v roce 2020, protože proč ne

Čeká nás další tříštění televizního trhu, jehož koláč si jednotliví hráči na poli streamingových platforem začínají rozdělovat na stále tenčí díly. Peacock od NBC chce být exkluzivním domovem pro Kancl nebo Parks and Recreation.

Streaming novinky

1. listopadu bude spuštěno Apple TV+, 12. listopadu se přidá Disney+ a do konce roku by měla v USA začít fungovat další streamovací služba od studia Warner Bros HBO Max, která by měla dorazit na jaře 2020. Vážně za takového stavu potřebujeme další autonomní placenou streamovací platformu? NBC má zřejmě pocit, že ano. A tak příští rok v dubnu spustí svou vlastní službu pod názvem Peacock. Žádné detaily o cenách či rozsahu distribuce zatím nepadly, ale NBCUniversal již dříve prohlásila, že služba bude obsahovat jak možnost měsíčního předplatného, tak možnost sledovat obsah za přítomnosti reklam.

NBC spustí další streamovací službu v roce 2020, protože proč ne © TMDB

Společně s názvem služby NBC ohlásila také chystaný obsah. Ten nabídne například reboot Battlestar Galactica od tvůrce Mr. Robot Sama Esmaila či adaptaci románu Brave New World, ve kterém se představí Demi Moore. Nebude chybět ani katalog NBC, který exkluzivně nabídne především populární sitcomy Parks and Recreation a Kancl. K dispozici budou i další seriály jako Brooklyn Nine-Nine, Raymonda má každý rád nebo Ženatý se závazky, avšak u nich zatím nebylo specifikováno, zda budou exkluzivně pouze na Peacock. V oblasti filmů nabídku obohatí snímky od studií Universal Pictures, Focus Features, DreamWorks Animation a Illumination jako Čelisti, Mamma Mia! či Shrek společně s franšízami Bourne, Rychle a zběsile nebo Já padouch. Zmíněná studia rovněž plánují tvorbu filmů, jež se objeví exkluzivně pouze na Peacock.

 167 zobrazení   1 se líbí
Exkluzivně: Testujeme Disney+ 2 měsíce před startem a máme komplet nabídku!
Exkluzivně: Testujeme Disney+ 2 měsíce před startem a máme komplet nabídku!
13.09.2019 8:00:00 | Streaming novinky

Jednou z výhod přesídlení Filmtora dočasně do Nizozemí je i možnost být blíže všem velkým událostem. Nizozemí je totiž jednou ze třech zemí, kde bude 12. listopadu spuštěna služba Disney+. A včera byla dokonce pro místní otevřena testovací verze. Podívali jsme se podrobně dovnitř a přinášíme seznam všech titulů, které jsme tam objevili.

Noirová fantasy Carnival Row má již připravený materiál pro 3. a 4. řadu
Noirová fantasy Carnival Row má již připravený materiál pro 3. a 4. řadu
09.09.2019 | Streaming novinky

Producenti Amazonu své seriálové fantasy Carnival Row tak věřili, že dali zelenou druhé řadě ještě před online premiérou. Seriál pak byl diváky vřele přijat a jeho tvůrci Travis Beacham a Marc Guggenheim prozradili, co se seriálem dále zamýšlejí.

Známe datum premiéry očekávaného seriálu Watchmen od HBO
Známe datum premiéry očekávaného seriálu Watchmen od HBO
06.09.2019 12:00:00 | Streaming novinky

Jedna z nejočekávanějších letošních seriálových premiér kabelové a streamovací společnosti HBO dostala spolu se stylovým teaserem datum své premiéry. Zapište si do kalendáře: první díl bude k dispozici již 20. října.

Netflix letos vyšle do boje o Oscara deset filmů, máme jejich seznam
Netflix letos vyšle do boje o Oscara deset filmů, máme jejich seznam
03.09.2019 | Streaming novinky

Po úporných jednáních s kinaři se letos Netflix domluvil na deseti filmech z jeho produkce, které budou mít krátké uvedení v kinech před online premiérou na obrazovkách jeho předplatitelů.