FB pixel TP pixel
Netflix láká v traileru na největší květnové hity. Léto odpálí epická sci-fi s roboty © Netflix

Netflix láká v traileru na největší květnové hity. Léto odpálí epická sci-fi s roboty

Květen je již za dveřmi, takže je čas na pravidelnou upoutávku Netflixu nabízející největší hity měsíce. Streamovací gigant vybral pět titulů mezi nimiž nechybí hitové melodrama Bridgertonovi, nové akční sci-fi s Jennifer Lopez nebo ambiciózní drama ve stylu Vlka z Wall Street.

Filmové novinky

Pro svou pravidelnou upoutávku lákající na největší pecky měsíce si Netflix ze své květnové nabídky vybral pět titulů. Hned 2. května nás čeká minisérie Muž na vrcholu, za kterou v pozici režisérky stojí charakterní herečka Regina King. V šesti epizodách budeme sledovat příběh realitního magnáta Charlieho Crokera, který se musí vyrovnat s osobními i profesními výzvami, když se jeho firma dostane do krize. V průběhu seriálu bojuje s rivaly, čelí rodinným konfliktům i vlastním démonům, zatímco se snaží udržet své impérium a osobní život pohromadě. O den později, 3. května, dorazí třetí řada reality show Makléři z Orange County, ve které se opět podíváme na osudy nováčků v realitní firmě v luxusním Orange County. Diváci se můžou těšit na dramatické momenty zákulisních obchodů, obří rivalitu a honosné nemovitosti.

Od 8. května bude k vidění dokument Finále: Útok na Wembley, který rekapituluje dramatické události z roku 2021, kdy před finále fotbalového EURA došlo před stadionem ve Wembley k násilnostem fanoušků a nevídanému chaosu. Dokument zkoumá příčiny incidentu a jeho následky, a to z pohledu fanoušků, policie i organizátorů a přináší kompletní shrnutí událostí, včetně autentických záběrů a svědectví účastníků nepokojů. Největší diváckou událostí května samozřejmě bude nová řadu hitového melodramatu Bridgertonovi. Ve třetí sérii, která dorazí 16. května, se můžeme opět těšit na luxusní výpravu, bohaté kostýmy, ostré dialogy a detailní pohled na složitosti lásky a společenských vztahů v regentské Anglii. Na 24. květen se mohou těšit fanoušci sci-fi a Jennifer Lopez. Dorazí totiž snímek Atlas, ve kterém se Lopez jako datová analytička Atlas Shepherd spojí s robotem v záchraně lidstva před umělou inteligencí. Tahle akční sci-fi definitivně na poli streamingu odpálí letní sezónu.

Zdroj: Netflix

Sci-fi Fallout trhá rekordy. Je druhým nejsledovanějším seriálem v historii Amazonu
Sci-fi Fallout trhá rekordy. Je druhým nejsledovanějším seriálem v historii Amazonu
30.04.2024 16:50:00 | Filmové novinky

Seriálový Fallout se těší přízni fanoušků i kritiků. Nová čísla sledovanosti zveřejněná Amazonem pak potvrzují, že očekávaná sci-fi novinka drtí konkurenci a jedná se o jeden z největších hitů služby Prime Video.

Lví král 2 ve velkolepém traileru odhaluje vzestup Mufasy. Vrátí se i Timon s Pumbou
Lví král 2 ve velkolepém traileru odhaluje vzestup Mufasy. Vrátí se i Timon s Pumbou
29.04.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Pět let po „hrané“ verzi disneyovské klasiky Lví král přichází nikým příliš očekávané pokračování, které jednak ukáže dospělého Simbu s jeho rodinou, více se však zaměří na minulost jeho otce a jeho vzestup z nicotného lvíčete v moudrého vůdce africké fauny.

Nečekaná smrt v Simpsonových zaskočila fanoušky. Producent se omlouvá
Nečekaná smrt v Simpsonových zaskočila fanoušky. Producent se omlouvá
28.04.2024 13:00:00 | Filmové novinky

Na tuzemském Disney Plus je dostupných prvních 10 epizod 35. řady Simpsonových a v USA jsou diváci napřed. Aktuálně mají za sebou 15. epizodu, která usmrtila jednu z nejstabilnějších postav seriálu. A někteří fanoušci úmrtí nenesou lehce.

Sci-fi průšvih Netflixu: Novou vesmírnou ságu poráží i romantika s Evou Burešovou
Sci-fi průšvih Netflixu: Novou vesmírnou ságu poráží i romantika s Evou Burešovou
28.04.2024 12:00:00 | Filmové novinky

Měla to být další velká série Netflixu. Sci-fi Rebel Moon však zatím vypadá spíše na další průšvih, který si streamer za rámeček nedá. Novinka Zacka Snydera s podtitulem Jizvonoška totiž rychle padá v žebříčcích popularity a poražena je i romantikou s Evou Burešovou.