FB pixel TP pixel
Netflix nabídne dokument Our Planet, který míří na laťku Zázračné/Modré planety © TMDB

Netflix nabídne dokument Our Planet, který míří na laťku Zázračné/Modré planety

Líbezná hudba, nezaměnitelný erudovaný hlas Sira Davida Attenborougha a dechberoucí záběry přírody a tvorů, kteří ji obývají. Řeč není o Zázračné planetě ani Modré planetě. Ve šlépějích veleúspěšných dokumentárních cyklů BBC se nyní vydává Netflix. Nacvičte si otevřená úst a rozšířené zorničky, tohle bude opět velkolepé!

Filmové novinky

Když si na často zobrazíte žebříček nejlepších seriálů, je obsazení prvních tří příček dlouhodobě stále stejné. Zázračná planeta II, Zázračná planeta a Modrá planeta II. Má to svůj důvod – tyto dokumenty se během let staly skutečnými událostmi, protože vždy divákům nabídly jedny z nejkrásnějších záběrů, jaké se do té doby na televizních obrazovkách objevily. A Netflix se nyní pokouší zmíněné velikány trumfnout. Místo vlastní snahy se však vydal rovnou za tím nejlepším v oboru. To je zřejmé již od prvních momentů nově zveřejněného traileru, kdy se klidným hlasem ozve Sir David Attenborough.

Cyklus Our Planet (Naše planeta) by se měl zaměřit na způsoby a procesy, skrz které se planeta Země neustále mění, a na to, jaké dopady tyto změny mají na působivá – a mnohdy působivě obrovská – stvoření, která ji obývají. Dvouminutový trailer naznačuje, že tvůrci k dokumentu přistoupili vskutku globálně, protože stihne oblétnout celou planetu. Mimo „dosud nezveřejněných záběrů divoké přírody“ se série samozřejmě podívá i na to, jaký dopad má na zvířata a přírodu člověk a chybět nebudou ani tradiční behind-the-scenes záběry, které vždy nabídli i výše zmínění vzdálení příbuzní.

Netflix nabídne dokument Our Planet, který míří na laťku Zázračné/Modré planety © TMDB

Our Planet bude k dispozici v celé své 4k kráse s Dolby Vision a Dolby Atmos pro ty, kteří je mají. Ingredience pro jeden z nejlépe vypadajících dokumentů o přírodě, jaký kdy vznikl, tak rozhodně nechybí. A už v pátek 5. dubna se přesvědčíme, zda tomu tak opravdu je.

 191 zobrazení   15 se líbí
3. řada Stranger Things postaví omladinu před nové příšery a hrozby
3. řada Stranger Things postaví omladinu před nové příšery a hrozby
20.03.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Netflix se dnes rozhodl zpříjemnit nám druhou polovinu týdne plnohodnotným trailerem pro 3. řadu Stranger Things, na kterou už fandové čekají nepříjemně dlouho. Prý se to čekání ale vyplatí, tak co tam máme? Winona Ryder vypadá vystrašeně, všude létají blesky, podezřelý chlápek v obleku přednáší proslov a ta hrozivá příšera má asi 10 tisíc zubů.

Vetřelec dostal k čtyřicátým narozeninám webový videoseriál
Vetřelec dostal k čtyřicátým narozeninám webový videoseriál
19.03.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Protože je letos čtyřicáté výročí od uvedení prvního dílu z dosud poměrně rozrostlého vetřelčího univerza jdoucího napříč žánry i médii, dočkali se fanoušci sedmidílné digitální série Alien: Isolation, která adaptuje videohru z roku 2014.

Prohlédněte si první zákulisní fotky a video z fantasy Zaklínač
Prohlédněte si první zákulisní fotky a video z fantasy Zaklínač
18.03.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Natáčení vysoce očekávaného fantasy seriálu Zaklínač z produkce Netflixu se rozběhlo a na internetu se začaly objevovat fotky z oficiálních i neoficiálních zdrojů. My vám některé z nich přinášíme.

Netflix dělá fanouškům anime radost, v přípravě je několik nových seriálů
Netflix dělá fanouškům anime radost, v přípravě je několik nových seriálů
14.03.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Dominantní streamovací hráč Netflix svou nabídkou naznačoval, že podpora anime je pro něj důležitá. Nyní hodlá do vývoje japonských animovaných filmů a seriálů své investice ještě zvýšit.