FB pixel TP pixel
Netflix dělá fanouškům anime radost, v přípravě je několik nových seriálů © TMDB

Netflix dělá fanouškům anime radost, v přípravě je několik nových seriálů

Dominantní streamovací hráč Netflix svou nabídkou naznačoval, že podpora anime je pro něj důležitá. Nyní hodlá do vývoje japonských animovaných filmů a seriálů své investice ještě zvýšit.

Filmové novinky

Ve své tiskové zprávě Netflix oznámil, že uzavřel partnerství s předními japonskými anime studii Anima, Sublimation a David Productions, a připojují se tak k loni podepsané smlouvě se studiem Production I. G and Bones. Těšit se tak můžeme na příval dalších anime filmů a seriálů do netflixovské videotéky. Již dříve ohlášený byl vznik anime spin-offu Altered Carbon: Resleeved, jehož hraná verze měla na Netflixu značný úspěch a nyní se pracuje na druhé řadě. Fanoušci her zase mohou očekávat adaptaci slavné akční RPG Dragon’s Dogma od studia Capcome z roku 2012. V té se hlavní hrdina vydá na dobrodružnou cestu, kdy se bude chtít pomstít drakovi, který mu ukradl srdce.

Třetím ohlášeným seriálem je adaptace slavné mangy Hiroši Takašigeho SPRIGGAN, která je akčním bitevním sci-fi o muži s nadpřirozenými schopnostmi, který musí zabránit cizí vojenské jednotce získat starodávný artefakt, který je zdrojem neuvěřitelné síly. Dalším přírůstkem do světa Ghost in the Shell bude seriál s názvem Ghost in the Shell: SAC_2045. Bude se jednat o pokračování kriticky i divácky vřele přijaté série Stand Alone Complex. Dalším projektem bude Vampire in the Garden, příběh nepravděpodobného přátelství dívek Momo a Fine, z nichž jedna z nich je ovšem upírkou. Poslední ohlášený anime seriál má název Super Crooks, který pochází z dílny slavného scénáristy Marka Millara, autora komiksů Kick-Ass nebo Wanted, jehož nakladatelství Millarworld Netflix koupil.

 310 zobrazení   5 se líbí
První dva díly 8. řady Hry o trůny budou kratší, než jsme čekali
První dva díly 8. řady Hry o trůny budou kratší, než jsme čekali
14.03.2019 | Filmové novinky

Špatné zprávy, posledních 6 dílů Hry o trůny se (zatím) netváří příliš dlouhometrážně. I když nám je už od roku 2017 slibováno, že všechny díly budou délkou připomínat celovečerní filmy, nyní se ukázalo, že minimálně první dva díly budou ve skutečnosti kratší, než bylo slibováno.

Minisérie Černobyl dorazí na HBO v květnu
Minisérie Černobyl dorazí na HBO v květnu
13.03.2019 | Filmové novinky

HBO oficiálně oznámila datum premiéry chystané minisérie Černobyl. Zveřejněný teaser trailer odhaluje, že pětidílný seriál, který je založen na skutečných událostech, na obrazovky dorazí 6. května.

Kit Harington přiznal, že ze závěru GoT byl hodně dojatý
Kit Harington přiznal, že ze závěru GoT byl hodně dojatý
11.03.2019 9:00:00 | Filmové novinky

Kit Harington se stal prvním z hlavních hrdinů Hry o trůny, který se po zveřejnění traileru dostal před kamery a pod palbu otázek požadujících víc informací o poslední řadě. Harington se očividně musel snažit, aby nic neprozradil, ale Stephen Colbert byl odhodlán něco z něj ve své Late Show vypáčit.

Amazon ukazuje Good Omens trailer: Konec světa je tu
Amazon ukazuje Good Omens trailer: Konec světa je tu
06.03.2019 18:00:00 | Filmové novinky

Přicházející apokalypsa v prvním traileru Good Omens rozhodně sbližuje podivné jedince. Dlouho očekávaná adaptace stejnojmenného románu Terryho Pratcheta a Neila Gaimana je tady, a to díky Amazonu, který se rozhodl dát mu šanci ve formě minisérie s velmi zajímavým obsazením. Zatím to vypadá na slušnou podívanou!