FB pixel TP pixel
Netflix odhalil seznam největších seriálových novinek pro rok 2022 © Netflix

Netflix odhalil seznam největších seriálových novinek pro rok 2022

Nový rok právě začal, a tak určitě neuškodí podívat se na soupis žánrových seriálových titulů, kterými nás hodlá Netflix v tomto roce pobavit či vystrašit.

4. 1. 2022 14:15 | Filmové novinky

Pokud jste fanoušky žánrové tvorby, určitě uvítáte, že Netflix vydal seznam letošních seriálových titulů, kterými hodlá potěšit zájemce rozličných fantasy a sci-fi světů, milovníky hororů, superhrdinských příběhů či historických dobrodružství. Pravděpodobně nejžádanějším seriálem tohoto seznamu bude nostalgická dobrodružná hororovka Stranger Things a její neúnosně dlouho odkládaná čtvrtá řada. Ta by měla konečně dorazit toto léto. Mezi velmi žádané zboží pak samozřejmě patří i superhrdinská The Umbrella Academy, která vkročí do své třetí sezóny a vrátí se se svými hrdiny v čase zpět z šedesátých let do současnosti. Fanoušci Zaklínače pak jistě vědí, že po právě skončené druhé řadě nebudou muset dlouho čekat na další vědmácké příběhy a ještě letos se dočkají spin-offu The Witcher: Blood Origin.

Z nových projektů bude pravděpodobně nejbedlivěji sledovaná adaptace kultovního komiksu Sandman, na kterou dohlíží i sám autor Neil Gaiman. Na úspěch seriálu Vikingové se bude snažit navázat spin-off Vikingové: Valhalla, který se odehrává sto let po původním projektu. Hororoví fanoušci se určitě nemohou dočkat dalšího díla Mikea Flanagana The Midnight Club či nových příběhů z herní série Resident Evil. Na který seriál z vydaného seznamu se těšíte vy?


Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Jeden z nejlepších seriálů Netflixu ukázal trailer závěrečné řady
Jeden z nejlepších seriálů Netflixu ukázal trailer závěrečné řady
3. 1. 2022 10:00:00 | Filmové novinky

Britská legenda nekorektního humoru se již brzy vrátí na Netflix s třetí řadou svého úspěšného seriálu Po životě, ve kterém sledujeme život zatrpklého ovdovělého novináře. A Netflix v právě vydané ukázce k této závěrečné řadě láká na další tragikomické historky.

Kotel fantasy a sci-fi! HBO ukázala nejočekávanější seriály příštího roku
Kotel fantasy a sci-fi! HBO ukázala nejočekávanější seriály příštího roku
29. 12. 2021 15:00:00 | Filmové novinky

HBO ukázala strhující trailer, který shrnuje největší novinky, které se na nás řítí v příštím roce. Jedna věc je jasná, nudit se rozhodně nebudeme!

DC opět krade u Marvelu: Trumfne Spideyho návrat Batmanů i Mužů z oceli?
DC opět krade u Marvelu: Trumfne Spideyho návrat Batmanů i Mužů z oceli?
28. 12. 2021 8:00:00 | Filmové novinky

Masivní úspěch třetího Spider-Mana údajně inspiroval přetáčky nového Doctora Strange a nyní se zdá, že opisovat bude i konkurence. Warneři totiž v novém preview ke svým filmům oznámili, že v pompézním snímku The Flash se vrátí celá řada slavných postav. A některé budou pokračovat i dále!

Pattinsonův Batman sází v traileru na vztah s Catwoman. A je to paráda!
Pattinsonův Batman sází v traileru na vztah s Catwoman. A je to paráda!
27. 12. 2021 18:50:00 | Filmové novinky

Robert Pattinson a Zoë Kravitz se představují v pravděpodobně posledním traileru na jeden z nejočekávanějších snímků příštího roku. Je vidět, že Bruce Wayne bude mít tentokráte plné ruce práce nejen s přesvědčováním gothamské policie, že je spojenec, ale také s Riddlerem a krásnou Catwoman.