FB pixel TP pixel
DC opět krade u Marvelu: Trumfne Spideyho návrat Batmanů i Mužů z oceli? © Warner Bros.

DC opět krade u Marvelu: Trumfne Spideyho návrat Batmanů i Mužů z oceli?

Masivní úspěch třetího Spider-Mana údajně inspiroval přetáčky nového Doctora Strange a nyní se zdá, že opisovat bude i konkurence. Warneři totiž v novém preview ke svým filmům oznámili, že v pompézním snímku The Flash se vrátí celá řada slavných postav. A některé budou pokračovat i dále!

Filmové novinky

Marvel slaví s třetím dílem pavoučí trilogie obrovské úspěchy. Snímek Spider-Man: Bez domova zaznamenal jeden z nejlepších otvíráků ve filmové historii a v rámci pandemie je pak právě tím projektem, jenž navrátil diváky do kin. Není tedy divu, že právě podobným stylem se v budoucnu nejspíše vydá i DC. V následujících filmech totiž rovněž otevře brány Multivesmíru a navrátí do hry některé dřívější miláčky publika.

Vše odstartuje Flash

DCčkovou vstupenkou do světa Multivesmíru by měl být Muschiettiho The Flash, který v kinech debutuje 4. listopadu 2022. Sólovka Šarlatového běžce má přinést kompletní reboot DC kontinuity a svým způsobem uzavřít původní Snyderův DCEU. Do kánonu se díky němu vrátí filmy jako Batman a Batman se vrací, neboť role Temného rytíře se po třiceti letech zhostí Michael Keaton. Keatonův Batman nebude jediným Maskovaným křižákem ve filmu, vrátí se i Ben Affleck a kdo ví, třeba se objeví i George Clooney (i když to asi nehrozí). Warneři teď také oznámili, že ve filmu uvidíme i padouchy z Muž z oceli, tedy generála Zoda a Faoru-Ul. Ty si opět zahrají Michael Shannon a Antje Traue. Oba dva kryptonští zloduši by měli nějakým způsobem uvést Supergirl v podání Sashy Calle. Zda se vrátí Henry Cavill jako Superman, zůstává ve hvězdách.

DC opět krade u Marvelu: Trumfne Spideyho návrat Batmanů i Mužů z oceli? © Warner Bros.

Michaela Keatona není nikdy dost! Není proto divu, že se legendární představitel Temného rytíře upsal Warnerům i na další filmy. Jistě víme, že ho po Flashovi uvidíme i v sólovce Batgirl, která by v příštím roce měla zamířit přímo na HBO Max. V té se Batman objeví patrně jako mentor Batgirl v podání Leslie Grace. A jelikož se v Batgirl objeví i J.K. Simmons coby komisař Jim Gordon, můžeme se dočkat i ikonického setkání obou gothamských strážců na střeše u Netopýřího signálu.

Co nabídne nový Batman?

DC opět krade u Marvelu: Trumfne Spideyho návrat Batmanů i Mužů z oceli? © Warner Bros.

Jak bude do Multivesmíru zapadat snímek The Batman od Matta Reevese, zůstává poněkud nejasné. Jistě ale víme, že psychologický thriller nám nabídne řádně vyšinutého zloducha Riddlera v podání Paula Dana. Proti němu bude stát Temný rytíř s tváří Roberta Pattinsona, který je podle slov režiséra inspirován Kurtem Cobainem. K obsazení se nyní oficiálně přidává herec Barry Keoghan, představitel Druiga z letošních Eternals. Fanoušci po oznámení jeho obsazení okamžitě začali spekulovat, zda si náhodou nezahraje Jokera. A to by rozhodně bylo zajímavé!

 7 565 zobrazení   384 se líbí
Pattinsonův Batman sází v traileru na vztah s Catwoman. A je to paráda!
Pattinsonův Batman sází v traileru na vztah s Catwoman. A je to paráda!
27.12.2021 18:50:00 | Filmové novinky

Robert Pattinson a Zoë Kravitz se představují v pravděpodobně posledním traileru na jeden z nejočekávanějších snímků příštího roku. Je vidět, že Bruce Wayne bude mít tentokráte plné ruce práce nejen s přesvědčováním gothamské policie, že je spojenec, ale také s Riddlerem a krásnou Catwoman.

Bridgertonovi: Druhá řada netflixovského hitu se vrátí již brzy
Bridgertonovi: Druhá řada netflixovského hitu se vrátí již brzy
27.12.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Před rokem dorazil na Netflix jeden z největších seriálových hitů vůbec. Alternativně historická romance Bridgertonovi lámala jeden rekord za druhým a vysloužila si pokračování i spin-off. A datum premiéry druhé řady nám nyní oznámili sami herci.

Dokáže Spider-Man najít poklad? Nový trailer Uncharted láká na spoustu akce
Dokáže Spider-Man najít poklad? Nový trailer Uncharted láká na spoustu akce
24.12.2021 12:30:00 | Filmové novinky

Málokdo má tak dobře rozjetou kariéru jako Tom Holland. Představitel Spider-Mana se už brzy ukáže jako lovec pokladů Nathan Drake a nový trailer herního hitu Uncharted se rozhodně nedrží při zdi.

Filmový hit o Karlu Gottovi míří na Netflix v rekordním čase
Filmový hit o Karlu Gottovi míří na Netflix v rekordním čase
23.12.2021 12:30:00 | Filmové novinky

Netflix se s tím nepáře a po českých kinohitech Matky či Gump - pes, který naučil lidi žít, přivede další snímek z temných sálů rovnou do svého katalogu v neuvěřitelně krátké době.