FB pixel TP pixel
Netflix představuje nové drama The Society v prvním teaser traileru © TMDB

Netflix představuje nové drama The Society v prvním teaser traileru

Netflix vypustil první náhled pod pokličku svého nového seriálu The Society, který se bude odehrávat v chaotickém světě, kde si teenageři mohou dělat, co se jim zlíbí, protože jejich rodiče záhadně zmizeli.

Filmové novinky 5. 4. 2019 15:00 | Filmové novinky

Seriál je inspirován klasickým románem Pán much z roku 1954, za který autor William Golding obdržel Nobelovu cenu. Následuje skupinku teenagerů, kteří jsou nečekaně převezeni do přesné napodobeniny jejich bohatého města v Nové Anglii, kde však není ani stopy po jejich rodičích. Zatímco se snaží zjistit, co se stalo, a různými způsoby si užívají nečekaně nabyté svobody, stává se pomalu a jistě prioritou číslo jedna přežití.

Ženské jádro obsazení tvoří Kathryn Newton (Sedmilhářky, Tři billboardy kousek za Ebbingem), Rachel Keller (Legion, Fargo), Kristine Forseth (Apostle) a Olivia DeJonge (The Visit). Autorem scénáře je Chris Keyser (Správná pětka), režii převzal Marc Webb (500 dní se Summer, The Amazing Spider-Man). Desetidílný seriál má exkluzivní premiéru na Netflixu 10. května.

 230 zobrazení   4 se líbí
Terminátor 6: První fotky a další novinky z pokračování Dark Fate
Terminátor 6: První fotky a další novinky z pokračování Dark Fate
04.04.2019 15:30:00 | Filmové novinky

Na konci října vstoupí do kin šestý Terminátor a konečně jsme se dočkali nových fotografií. Uvidíme na nich nejen Lindu Hamilton (Sarah Connor), ale poprvé také terminátora v podání Arnolda Schwarzeneggera. Doufáme, že se brzy také objeví první trailer.

Hra o trůny: Proč není ukázka Zimohradu v ruinách příliš relevantní?
Hra o trůny: Proč není ukázka Zimohradu v ruinách příliš relevantní?
04.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

HBO rozjíždí na YouTube poněkud netradiční marketing. Pokud odebíráte oficiální kanál GameofThrones a máte aktivní zvoneček, zřejmě vás překvapilo, že se na něm v posledních 3 dnech objevily hned 3 nové teasery. Co v nich uvidíte?

Konečně oficiálně potvrzeno. The Umbrella Academy dostala druhou řadu
Konečně oficiálně potvrzeno. The Umbrella Academy dostala druhou řadu
03.04.2019 16:00:00 | Filmové novinky

I když to mnoho fanoušků tohoto komiksového seriálového hitu bralo jako hotovou věc, dosud Netflix oficiálně pokračování v podobě druhé řady nepotvrdil. To se naštěstí včerejškem změnilo.

Hra o Trůny: Finále 8. řady nebude úplným koncem. A máme nové záběry
Hra o Trůny: Finále 8. řady nebude úplným koncem. A máme nové záběry
02.04.2019 | Filmové novinky

8. řada Hry o trůny dorazí už za dva týdny a HBO pokračuje v opatrném poodhalování dalších novinek. Světlo světa spatřily dvě nové upoutávky obsahující několik zajímavých záběrů i nová série fotografií, které primárně zobrazují Daenerys v Zimohradu. Další novinkou je oznámení dvouhodinového dokumentu, který HBO odvysílá po finále 8. řady.