FB pixel TP pixel
Nejlepší hororový tvůrce současnosti ukázal paranoidní novinku. Trailer je strhující © A24

Nejlepší hororový tvůrce současnosti ukázal paranoidní novinku. Trailer je strhující

Produkční společnost A24 se momentálně řadí (i díky čerstvým devíti Oscarům) ke světové filmové špičce. Její filmy jsou vždy perfektně formálně zpracované, odvážné a neustále své diváky překvapují a přesně tak vypadá i jejich žhavá hororová novinka.

15. 3. 2023 13:00 | Filmové novinky

Ari Aster má za sebou dva úspěšné tituly (Děsivé dědictví a Slunovrat), které chytře přepisovaly hranice žánru a vnášely do něj svěží vítr, především Asterův debut se skvělou Toni Collette se řadí k tomu nejlepšímu, co v minulé dekádě v hororu vzniklo. Asterův třetí film se ale zdá být odvážnější a šílenější autorskou vizí, která by nám měla nabídnout spíše zážitek podobný čerstvě oceňovanému titulu A24 Všechno, všude, najednou. Nový český trailer ukazuje, že to bude opravdu jízda a máme se na co těšit.

Ukázka střídá vizuální styly, humor s děsem a absurdními situacemi, a hraje si s naší představou, co vše může být pravda. Aster obsadil do hlavní role chameleona Joaquina Phoenixe, pro kterého půjde po Jokerovi o další výstřední roli, kde bude moci ukázat všechen svůj herecký um. Jeho Beau zažívá neskutečně bizarní situace, které jsou děsivé i vtipné zároveň a vypadá to, že my se budeme moc dobře bavit také… a hltat celý film s otevřenou pusou a očima navrch hlavy. Na výsledek ale naštěstí nemusíme čekat dlouho, On se bojí se podívá do kin už 20. dubna.

Beata Mrazíková
Filmový vkus má pokřivený aktivním pohybem ve filmovém průmyslu, radost tak navzdory špatným marketingovým kampaním a hrozně nasazeným postsynchronům přináší především nekonečný přival reality shows a festivalové lahůdky. Kdyby se ztratily peníze ze světa, stále jí můžete platit v arašídových košíčcích a batátových hranolkách.
Tarantino oznámil definitivně poslední film kariéry. Téma je naprosto dokonalé
Tarantino oznámil definitivně poslední film kariéry. Téma je naprosto dokonalé
15.03.2023 11:15:00 | Filmové novinky

Po čtyřech letech od uvedení posledního Tarantinova filmu Tenkrát v Hollywoodu a nejrůznějších spekulacích o jeho novém projektu máme konečně jasno. Quentin Tarantino má napsaný svůj desátý film a natáčení začne ještě letos.

Netflix ukázal dvě skvostné thrillerové novinky. Z trailerů běhá mráz po zádech
Netflix ukázal dvě skvostné thrillerové novinky. Z trailerů běhá mráz po zádech
14.03.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Fanoušci napětí a mrazení na zátylku se mají na co těšit. Netflix totiž chystá v brzké době uvedení hned dvou thrillerových novinek, které vypadají z ukázek výtečně.

Nejdrsnější česká komedie dorazila na Netflix. Obratem válcuje sledovanost
Nejdrsnější česká komedie dorazila na Netflix. Obratem válcuje sledovanost
14.03.2023 15:45:00 | Filmové novinky

Dalo se to očekávat, ale stejně je to milé překvapení. Novinka hudebníka a režiséra Martyho Pohla konečně vtrhla na Netflix a okamžitě válcuje konkurenci hned ve dvojnásobném balení.

Mission: Impossible 7 viděli první diváci. Film je šílený a až na jednu výjimku dokonalý
Mission: Impossible 7 viděli první diváci. Film je šílený a až na jednu výjimku dokonalý
14.03.2023 15:05:00 | Filmové novinky

Letos v červenci bude mít premiéru dlouho očekávané pokračování špionážní série Mission: Impossible. První část předposledního dobrodružství Ethana Hunta už viděli první diváci a ohlasy jsou více než pozitivní.