FB pixel TP pixel
Outsider ještě nedošel do finále, HBO už ale pracuje na druhé řadě! © TMDB

Outsider ještě nedošel do finále, HBO už ale pracuje na druhé řadě!

I když se mělo za to, že adaptace kingovské kriminálky Outsider bude pouze limitovaná série a po svých odvysílaných deseti dílech se po ní zavře voda, scénárista Richard Price všechny překvapil, když prozradil, že pracuje na pokračování.

Filmové novinky

S velkou pravděpodobností to vypadá, že seriál Outsider čeká velmi podobný osud jako potkal další seriálovou adaptaci HBO Sedmilhářky. I ta se zprvu jevila pro svou knižní předlohu jako materiál pro minisérii. Nečekaný divácký a kritický ohlas ovšem herecký ansámbl, tvůrčí štáb i producenty přesvědčil k dovyprávění příběhů za hranici předlohy a přichystal pro diváky i druhou řadu. I u seriálu Outsider se očekávalo pouze převedení Kingovy literární verze. Ale nyní to vypadá, že se v HBO rozhodli rozvíjet svět, ve kterém se detektiv Ralph Anderson (Ben Mendelsohn) a netradiční soukromá vyšetřovatelka Holly Gibney (Cynthia Erivo) snaží objasnit záhadnou vraždu jedenáctiletého chlapce.

Outsider ještě nedošel do finále, HBO už ale pracuje na druhé řadě! © TMDB

Seriál, jehož dvě první epizody režíroval a v němž si postavu trenéra a učitele Terryho Maitlanda, který je hlavním podezřelým, zahrál Jason Bateman, totiž v průběhu vysílání postupně každým dílem nabírá nové diváky, kteří jej z velké části i velmi kladně hodnotí (na Imdb si seriál po sedmi dílech drží hodnocení 8.7 bodů z 10). Filmový server Joblo nyní přišel se zprávou, že showrunner a scenárista seriálu Richard Pryce prozradil, že již pracuje na druhé řadě. Jestli půjde ve stopách Temného případu, který v každé sérii rozvíjel jiný příběh, nebo se i nadále setkáme se známými postavami, už ale nesdělil.

 703 zobrazení   52 se líbí
Apple TV+ vypustil dva nové trailery na očekávané novinky!
Apple TV+ vypustil dva nové trailery na očekávané novinky!
19.02.2020 12:00:00 | Filmové novinky

V Applu se rozhodli vykročit jinou cestou než Netflix, který téměř dennodenně zasypává fanoušky hromadami materiálu, a spíše po vzoru HBO se zaměřují na v počtu skromější, ale o to prestižnější projekty. Mrkněte na s námi na dva z nich, jejichž premiéra se kvapem blíží.

Netflix představil 5 nových ukázek na očekávané seriálové hity
Netflix představil 5 nových ukázek na očekávané seriálové hity
17.02.2020 | Filmové novinky

Kvantita netflixovských oznámení je neskutečná a abychom všechno stíhali, musíme ukázky dokonce kompletovat po více kusech. Čerstvě jsme se dočkali nejen oznámení další řady Sexuální výchovy, ale i záběrů ze Stranger Things nebo další řady Castlevanie!

Zopakujte si události 1. řady Půjčovny masa před pokračováním na Netflixu
Zopakujte si události 1. řady Půjčovny masa před pokračováním na Netflixu
16.02.2020 15:00:00 | Filmové novinky

Příběh Takeshiho Kovacse se za necelé dva týdny dočká svého pokračování. Pokud ovšem nestíháte celou první řadu v návalu novinek nakoukat, Netflix pro vás má doslova dar z nebes v podobě přehledného opáčka.

3 očekávané seriály od HBO zveřejnily první ukázky. Máme se na co těšit?
3 očekávané seriály od HBO zveřejnily první ukázky. Máme se na co těšit?
14.02.2020 13:00:00 | Filmové novinky

HBO nelení a připravilo tři ambiciózní tituly: jeden koprodukční seriál a dvě minisérie. K dispozici jsou i trailery, tak si můžeme zrekapitulovat, na co se vlastně můžeme v nejbližší době těšit.