FB pixel TP pixel
PODCAST: Feministky, rasismus a sázení na Oscary © TMDB

PODCAST: Feministky, rasismus a sázení na Oscary

Další oscarový ceremoniál proběhne již 9. února, a tak je ideální čas podívat se detailněji na ohlášené nominace a shrnout si feministicko-rasistickou kontroverzi, která se kolem letošních nominantů opět vytvořila. A komu voní oscarové sázky, pro toho máme pár tipů.

Rozhovor

Co vás čeká tentokrát?

Po roce se nám zase blíží největší událost v Hollywoodu - Oscaři. A jako každý rok se řeší, kdo měl být nominovaný místo koho. Zda nejsou Oscaři náhodou rasističtí. Jestli by neměli být více feminističtí. A zda není celý tenhle slavnostní ceremoniál vlastně úplně zbytečný. Podívali jsme se proto na to, jak vlastně Oscaři fungují, kdo má největší naději nějakého získat a oslavili nominaci českého filmu v kategorii krátkých animáků. A také jsme si trochu rýpli do Českého lva a v závěru nahodili naše sázkové tipy. Bankovní účet pro zasílání provizí za vaše úspěšné sázky poskytujeme na vyžádání. :)

Kde si podcast přehrát?

Jak můžete vidět, přímo z článku si můžete podcast přehrát skrze SoundCloud. Tím jsme ale neskončili. Najdete nás i u prověřených podcastových stálic jako jsou - kromě zmíněného SoundCloudu - Apple Podcasts, Spotify či Google Podcasts a dalších. Samozřejmostí je implementace ve vašich RSS aplikacích. Podcast vychází pravidelně obvykle ve středu. Nicméně chystáme i nepravidelné speciály, na které by vás vaše aplikace měly vždy upozornit. A pokud ne, uděláme to my sami.

 199 zobrazení   9 se líbí
PODCAST: Vzestup Skywalkera a pád Star Wars
PODCAST: Vzestup Skywalkera a pád Star Wars
22.01.2020 14:00:00 | Rozhovor

S měsíčním odstupem jsme se podívali pod pokličku nejnovější epizody Star Wars a kromě recenze filmu probrali i zákulisí jeho vzniku, konflikty během natáčení a nástup Mandaloriana jako budoucnosti Star Wars v televizi. Pokud jste film dosud neviděli, předem varujeme před spoilery.

PODCAST: O skvělém Zaklínači a jeho budoucnosti na Netflixu
PODCAST: O skvělém Zaklínači a jeho budoucnosti na Netflixu
16.01.2020 15:00:00 | Rozhovor

Geralt z Rivie ovládl konec seriálového roku a my mu to rozhodně nemáme za zlé. Sešli jsme se proto u mikrofonů, abychom si shrnuli zážitky z první řady netflixovského nástupce Hry o trůny a také nahlédli do Zaklínačovy budoucnosti na streamovací službě.

PODCAST: Zaručeně neokoukané vánoční tipy
PODCAST: Zaručeně neokoukané vánoční tipy
23.12.2019 12:00:00 | Rozhovor

V posledním podcastu roku 2019 se chlapci sešli ve trojici, aby si popovídali o svých oblíbených vánočních filmech. A rozhodně nečekejte obligátní směs stokrát viděných pohádek.

PODCAST: Velké zhodnocení nové podoby streamovací služby Aerovod
PODCAST: Velké zhodnocení nové podoby streamovací služby Aerovod
11.12.2019 15:00:00 | Rozhovor

Streamovací služby nejsou jen velcí hráči jako Amazon, HBO, Netflix či Disney Plus. Zapomínat bychom neměli ani na lokální hráče. Mezi ty nejzajímavější se řadí Aerovod, za nímž stojí distribuční společnost Aerofilms. V uplynulých týdnech jsme ji měli možnost testovat a jsme nadmíru spokojení.