FB pixel TP pixel
PODCAST: Jaká je prosincová nabídka Netflixu a HBO? © TMDB

PODCAST: Jaká je prosincová nabídka Netflixu a HBO?

Prosinec je konečně tady a spolu s ním začíná boj streamovacích služeb o divácké bulvy v průběhu vánočních svátků. S čím vyrukuje Netflix a s čím HBO? Na to jsme se podívali v novém podcastu.

Rozhovor

Co vás čeká a nemine?

S blížícími se vánočními svátky otevírají streamovací služby stavidla svých svátečních filmových a seriálových nabídek, aby zaplnily naši prokrastinační náladu. Vyzobali jsme z nabídek Netflixu a HBO to nejzajímavější a v necelé hodince čistého času si jednotlivé kousky probrali.

Kde si podcast přehrát?

Jak můžete vidět, přímo z článku si můžete podcast přehrát skrze SoundCloud. Tím jsme ale neskončili. Najdete nás i u prověřených podcastových stálic jako jsou - kromě zmíněného SoundCloudu - Apple Podcasts, Spotify či Google Podcasts a dalších. Samozřejmostí je implementace ve vašich RSS aplikacích. Podcast vychází pravidelně obvykle ve středu. Nicméně chystáme i nepravidelné speciály, na které by vás vaše aplikace měly vždy upozornit. A pokud ne, uděláme to my sami.

 2 927 zobrazení   9 se líbí
PODCAST: Velké zhodnocení Apple TV+ a jejích seriálů
PODCAST: Velké zhodnocení Apple TV+ a jejích seriálů
27.11.2019 16:00:00 | Rozhovor

Máme za sebou téměř měsíc od spuštění streamovací služby Apple TV+ a to je ideální příležitost si její start zhodnotit po stránce technické i obsahové.

PODCAST: Vše, co potřebujete vědět o Disney+ a Mandalorianovi
PODCAST: Vše, co potřebujete vědět o Disney+ a Mandalorianovi
20.11.2019 18:00:00 | Rozhovor

Na streamovací trh vstoupila nová služba Disney+ a ačkoli se jí v Česku dočkáme až napřesrok, podařilo se nám ji v uplynulých týdnech otestovat a nyní pro vás máme zevrubné dojmy o kvalitě provedení, obsahu i největší původní show Mandalorianovi.

PODCAST: Zakáže Netflix sdílení hesel a budeme sledovat filmy zrychleně?
PODCAST: Zakáže Netflix sdílení hesel a budeme sledovat filmy zrychleně?
13.11.2019 15:00:00 | Rozhovor

Netflix v posledních týdnech prožívá krizi středního věku a začíná vymýšlet novinky, které začínají otravovat uživatele i výrobce obsahu. Podívali jsme se na ožehavé téma sdílení hesel ke streamovacím službám a probrali, co si myslíme o lidech, kteří si pouští filmy jinou než standardní rychlostí.

PODCAST: Jak přežít filmový festival a jak dopadly hity Netflixu konce roku
PODCAST: Jak přežít filmový festival a jak dopadly hity Netflixu konce roku
06.11.2019 18:00:00 | Rozhovor

Další díl Filmtoro podcastu pořádně nakynul, protože se zabývá hned několika velmi očekávanými filmy od Netflixu (Uncut Gems, Irčan, Manželská historie), nezapomíná ani na festivalové hity posledních týdnů a hlavně přináší novinářské tipy na to, jak přežít účast na filmovém festivalu.