FB pixel TP pixel
PODCAST: Hodnotíme Zámek a klíč, Pokémony a další novinky © TMDB

PODCAST: Hodnotíme Zámek a klíč, Pokémony a další novinky

Netflix zavedl novou funkci nejsledovanější pořadů na své streamovací službě. Podívali jsme se jí na zoubek a zhodnotili její přínos pro nás i další diváky. A pak jsme se pustili do zhodnocení seriálů a filmů, které jsme za poslední dobu viděli.

Rozhovor

Co vás čeká a nemine?

Maličko na nás dolehla okurková sezóna, a tak byl alespoň čas nakoukávat některé seriálové a filmové novinky. Obvyklá sestava Petr, Marek a Ondra se tudíž tentokrát sešla na podcastové lince mezi Českem a Slovenskem, aby si uvolněně popovídala o tom, co v poslední době chlapci viděli. Důraz byl kladený hlavně na nové netflixovky I Am Not Okay with This či Zámek a klíč. Došlo ale na spoustu dalších seriálů, jako hvězdnoválkovské Clone Wars na Disney+ či krimi České televize Sever, a filmové novinky typu slovenské novinky Sviňa. Zkrátka plnotučná náplň, která se v závěru možná trochu vymkla z pantů.

Kde si podcast přehrát?

Jak můžete vidět, přímo z článku si můžete podcast přehrát skrze SoundCloud. Tím jsme ale neskončili. Najdete nás i u prověřených podcastových stálic jako jsou - kromě zmíněného SoundCloudu - Apple Podcasts, Spotify či Google Podcasts a dalších. Samozřejmostí je implementace ve vašich RSS aplikacích. Podcast vychází pravidelně obvykle ve středu. Nicméně chystáme i nepravidelné speciály, na které by vás vaše aplikace měly vždy upozornit. A pokud ne, uděláme to my sami.

 210 zobrazení   8 se líbí
PODCAST: Dočkáme se exkluzivních seriálů a filmů HBO Max i u nás?
PODCAST: Dočkáme se exkluzivních seriálů a filmů HBO Max i u nás?
20.02.2020 14:00:00 | Rozhovor

Po letech spekulací se fanoušci Přátel přecejen dočkají speciálního návratu svých oblíbených herců na obrazovky. Speciální ohlédnutí za milovaným seriálem bude v květnu startovat službu HBO Max, a tak je načase podívat se na její budoucí nabídku a možnost legálního zhlédnutí i u nás.

PODCAST: Když muži doporučují romantické filmy
PODCAST: Když muži doporučují romantické filmy
14.02.2020 | Rozhovor

Ano, rozhodli jsme se vám valentýnskou romantiku narvat do chřtánu vší silou a i v podcastu došlo na dojemné filmové sedánky, třaskavé komedie s velkým srdcem a osobní favority rádoby drsných podcasterů.

PODCAST: Nejočekávanější filmy od Netflixu v roce 2020
PODCAST: Nejočekávanější filmy od Netflixu v roce 2020
07.02.2020 15:00:00 | Rozhovor

Netflix v uplynulých týdnech odhalil podstatnou část své filmové nabídky na následující měsíce a rovněž jsme zjistili, kolik peněz hodlá do své původní tvorby investovat. A to by bylo, abychom vše nerozebrali do posledního šroubku.

PODCAST: Feministky, rasismus a sázení na Oscary
PODCAST: Feministky, rasismus a sázení na Oscary
31.01.2020 14:00:00 | Rozhovor

Další oscarový ceremoniál proběhne již 9. února, a tak je ideální čas podívat se detailněji na ohlášené nominace a shrnout si feministicko-rasistickou kontroverzi, která se kolem letošních nominantů opět vytvořila. A komu voní oscarové sázky, pro toho máme pár tipů.