FB pixel TP pixel
PODCAST: O novinářských screenerech a recenze novinek HBO a Netflixu © TMDB

PODCAST: O novinářských screenerech a recenze novinek HBO a Netflixu

Pandemie nás zavřela doma a dala nám čas nakoukat nové filmy seriály, které se objevily na Netflixu a které se teprve objeví na HBO v průběhu listopadu. Projeďte si s námi filmové a seriálové novinky!

Rozhovor

Pandemie a omezení vlády nás zahnaly do home officu, a tak máme alespoň čas nakoukávat seriálové i filmové novinky. Využilo toho i HBO, které nám zaslalo celou řadu novinářských screenerů listopadových novinek (Sektor, Jeho temné esence...), které jsme měli možnost zhlédnout a můžeme vám tak nabídnout dojmy jako vůbec první. Na přetřes se však dostanou i novinky Netflixu (Diova krev, Barbaři) a nakousneme rovněž téma samotné logiky novinářských screenerů, kdy jsme nuceni hlavně o seriálech mluvit, aniž bychom je viděli celé. V závěru jsme se pak v krátkosti vrhli i na výhled očekávaných novinek, které nás čekají do konce měsíce.

Filmtoro · Podcast - 057 - O novinářských screenerech + recenze novinek HBO a Netflixu

Jsme téměř na všech platformách. Podpořit nás můžete na Patreonu!

Podcasty přinášíme pravidelně každý týden, přičemž obvykle se snažíme o jejich vydání ve středu či ve čtvrtek. Často přicházíme i se speciálními díly, ve kterých přinášíme rozhovory se zajímavými tvůrci, anebo se zabýváme vybraným tématem více do detailu. Podcasty jsme již rozšířili v podstatě do všech koutů internetu. Najdete nás tedy na Soundcloudu, Spotify, Apple Podcastech, či na YouTube. Dále jsme dostupní ve všech kvalitních RSS aplikacích. Odkazy na naše hlavní kanály nabízíme níže. Pokud se vám navíc naše podcasty a tvorba na YouTube líbí, budeme rádi za finanční podporu na Patreonu. Všem Patronům děkujeme!

Podpořte nás na Patreonu!

Poslouchejte a sledujte nás na:

Videa na YouTube Podcasty na Soundcloudu Podcasty na Spotify a dalších službách Instagram

 368 zobrazení   8 se líbí
PODCAST: Jakej horor máš nejradši?
PODCAST: Jakej horor máš nejradši?
27.10.2020 11:00:00 | Rozhovor

Blíží se konec října a nastává tudíž sezóna hororů. Jaké máme favority, na které nedáme dopustit? A které novější filmy nás zaujaly natolik, abychom vám je doporučili?

PODCAST: Nejlepší seriály roku, které jste možná přehlédli
PODCAST: Nejlepší seriály roku, které jste možná přehlédli
14.09.2020 | Rozhovor

Netflix, ale i další streamovací služby nabízí dnes tolik nového obsahu, že je snadné řadu povedených kousků přehlédnout. V novém podcastu jsme se tak ohlédli za našimi favority mezi seriály, které vám mohly v záplavě novinek uniknout.

PODCAST: (Zatím) Nejlepší filmy roku 2020
PODCAST: (Zatím) Nejlepší filmy roku 2020
16.08.2020 16:00:00 | Rozhovor

Zajímá vás, co zajímavého se v letošním roce urodilo nejen na Netflixu, ale i v kinech či na poli festivalového filmu a co patří mezi zatím nejlepší filmy letošního roku? Na to jsme se podívali v novém podcastu, který vám nabídne mix filmových doporučení, který byste asi nečekali.

PODCAST: (Ne)očekávané novinky podzimu na streamovacích službách
PODCAST: (Ne)očekávané novinky podzimu na streamovacích službách
31.07.2020 12:00:00 | Rozhovor

Máme za sebou speciální ročník Comic-Conu, který proběhl v rámci domácího prostředí. To ale neznamená, že by se streamovací služby a televizní stanice nechtěly vytáhnout se zajímavými ukázkami na trháky následujících měsíců. Co nás nadchlo a co ne?