FB pixel TP pixel
Padající vrtulník a lavina hlášek. Policajt v Beverly Hills 4 odhalil první skvělou scénu © Netflix

Padající vrtulník a lavina hlášek. Policajt v Beverly Hills 4 odhalil první skvělou scénu

Netflix již 3. července doručí očekávaný návrat Eddieho Murphyho do kůže policajta Axela Foleyho. Ten se znovu vydá do Beverly Hills, kde bude řešit další ze zapeklitých případů, v němž nebude chybět akce a humor v kulometném tempu. Dokonalou ukázku toho, co můžeme čekat, nabízí první odhalená scéna s helikoptérou.

Filmové novinky

Tohle vypadá na parádní návrat ikony. Na Axela Foleyho jsme čekali neskutečných 30 let a zdá se, že čtvrtý díl téhle ságy nebude zklamáním, ale plnohodnotným návratem na výsluní nejen pro samotnou legendární postavu, ale i jejího představitele. Axel bude muset ve filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F znovu spojit síly se svými starými kámoši Billym Rosewoodem a Johnem Taggartem a navíc nafasuje nového parťáka v podání Josepha Gordon-Levitta. A že tahle dvojka bude fungovat parádně, potvrzuje i první odhalená scéna z filmu.

Moment s padajícím vrtulníkem jsme viděli už v nedávném traileru, nyní však Netflix tuhle sekvenci ještě více rozvíjí a ukazuje nám, jak se hrdinové k létajícímu stroji vlastně dostanou. Zároveň je jasně exponována dynamika samotných postav. Levitt hraje traumatizovaného bývalého pilota, který předchozí vrtulník poslal k zemi a proto se dal mezi obyčejné policisty. To ale užvaněný Axel netuší a hrne na svého parťáka jednu kulometnou hlášku za druhou. A když se konečně dozví o minulosti svého kolegy, je pozdě a stroj míří střemhlav k zemi. Má to nápady, má to vtip a má to velmi dobře zmáknuté postavy. Murphy je navíc v roli Axela tradičně precizní, takže zveřejněná scéna láká v podstatě na stejné úrovni jako dříve vypuštěné a rovněž fantastické trailery. Že by šlo o velký streamingový hit léta? Pravděpodobně jde v tomto směru o tutovku.

Zdroj: Netflix / IGN

Nejlepší krimi novinka HBO je zrušena. Tvůrci s koncem počítali a vše uzavřeli
Nejlepší krimi novinka HBO je zrušena. Tvůrci s koncem počítali a vše uzavřeli
10.06.2024 16:15:00 | Filmové novinky

Producenti chválené neonoirové krimi Tokyo Vice potvrdili, že nedávno skončená druhá řada byla finální a další epizody již nevzniknou. Přestože seriál sklízel kladné ohlasy od diváků i kritiků, jeho sledovanost zůstala za očekáváním.

Takhle se zrodila děsivá stalkerka z nového hitu Netflixu. Video ukazuje mrazivý herecký test
Takhle se zrodila děsivá stalkerka z nového hitu Netflixu. Video ukazuje mrazivý herecký test
09.06.2024 14:00:00 | Filmové novinky

Sedmidílná minisérie Richarda Gadda Sobík patří mezi největší letošní překvapení, a to nejen svou sledovaností, ale i kvalitou, o kterou se postaraly především herecké výkony. Že je na ně Netflix patřičně hrdý, ukazuje i nejnovější video z fantastického hereckého testu.

Naposledy Gandalfem? Ian McKellen je připraven lovit Gluma
Naposledy Gandalfem? Ian McKellen je připraven lovit Gluma
09.06.2024 12:45:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. a producent Peter Jackson chystají další návrat do Středozemě. V novém snímku Hon na Gluma se bude pátrat po Prstenu moci a ve hře jsou samozřejmě Aragorn a Gandalf. Viggo Mortensen je návratu otevřený, jak to má Ian McKellen?

Skvělá psí akce z Johna Wicka ohromila i specialistu. Co má k realismu daleko?
Skvělá psí akce z Johna Wicka ohromila i specialistu. Co má k realismu daleko?
09.06.2024 12:20:00 | Filmové novinky

Filmová série John Wick proslula nejen tváří Keanu Reevese, ale také díky choreografii akčních scén. Napříč čtyřmi filmy jsme mohli vidět nejen pozoruhodné přestřelky či souboje s noži, ale také scény, ve kterých jsou důležití vycvičení psi. Tím je nejvýraznější díl podtitulem Parabellum. Jak se na tyto scény dívá bývalý armádní psovod?