FB pixel TP pixel
Eddie Murphy je zpátky! První trailer Policajta v Beverly Hills 4 je naprosto boží © Netflix

Eddie Murphy je zpátky! První trailer Policajta v Beverly Hills 4 je naprosto boží

Netflix po letech příprav konečně představil první upoutávku na očekávaný návrat Eddieho Murphyho do kůže policajta Axela Foleyho. Ten se znovu vydá do Beverly Hills, kde bude řešit další ze zapeklitých případů, v němž nebude chybět akce a humor v kulometném tempu.

Filmové novinky

Takhle se dělá velký návrat po letech! A na ten v podání užvaněného fízla Axela Foleyho jsme čekali neskutečných 30 let. Ano, Policajt v Beverly Hills III vznikl v roce 1994 a v posledních letech se o návratu Eddieho Murphyho do akce mluvilo opakovaně. Nakonec se dočkáme na Netflixu v létě roku 2024. Axel bude muset ve filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F znovu spojit síly se svými starými kámoši Billym Rosewoodem a Johnem Taggartem. V ohrožení je totiž tentokrát jeho dcera a on se navíc bude muset popasovat s novým parťákem v podání Josepha Gordon-Levitta, který je v traileru rozhodně hodně zaskočen Foleyho obsáhlou policejní složkou.

Trailer rozhodně nevynechá příležitost udělat hned několik pomrknutí na fanoušky a jak asi tušíte, dojde samozřejmě i na remix ikonického soundtracku, který do upoutávky pumpuje správný rytmus, v němž se střídají slovní i policejní přestřelky. Ukáže se navíc i Kevin Bacon, kterého Foley neváhá párkrát srovnat svou žvanivostí do latě, a celé to má správnou atmosféru franšízy, která dosáhla svého vrcholu v druhém filmu v režii Tonyho Scotta. Za režií čtvrtého filmu stojí debutant Mark Molloy, který má bohaté zkušenosti z reklamy, ale pro celovečerák je doslova velkou neznámou. Minimálně z ukázky se ale zdá, že sérii velmi dobře rozumí a co si budeme povídat, ostřílený producent Jerry Bruckheimer v minulosti na reklamáky často a úspěšně sázel. Vždyť takhle vynikl nejen Scott, ale i Michael Bay. Tak si držme palec, ať to vyjde i tentokrát.

Zdroj: Netflix

Hororové překvapení roku slibuje Predátora v pravěku. Trailer je strhující, recenze nadšené
Hororové překvapení roku slibuje Predátora v pravěku. Trailer je strhující, recenze nadšené
14.12.2023 14:40:00 | Filmové novinky

Filmové zázraky se pořád ještě dějí. Společnost Bleecker Street totiž představila první oficiální upoutávku na svůj horor z období pravěku, který láká na hutnou atmosféru, souboj s neviditelným nepřítelem a do velké míry skutečně vypadá jako kultovní Predátor, kdyby se přesunul do období před narozením Krista.

Dystopická Amerika čelí občanské válce. Skvělý trailer se nebojí drsné akce
Dystopická Amerika čelí občanské válce. Skvělý trailer se nebojí drsné akce
13.12.2023 17:10:00 | Filmové novinky

Režisér a scenárista Alex Garland společně se společností A24 představili první trailer jeho nového dystopického thrilleru, který nás zavede do Ameriky zpustošené moderní občanskou válkou. V té se proti sobě postaví západní a východní část země, dojde k občanským nepokojům i bombardování vlastních občanů.

Životní výkon Zaca Efrona má šanci na Oscara. Wrestlerská novinka sbírá skvělé recenze
Životní výkon Zaca Efrona má šanci na Oscara. Wrestlerská novinka sbírá skvělé recenze
13.12.2023 15:30:00 | Filmové novinky

O Vánocích vstoupí do amerických kin ceněné sportovní drama The Iron Claw sledující profesionálního wrestlera Kevina Von Ericha v podání Zaca Efrona. Snímek, který bude příští rok k vidění i v našich kinech, kritici chválí za poctivou režii, vrchovatou porci emocí a podmanivé herecké výkony.

Duna 2 bere dech ve fenomenálním traileru. Slibuje prvotřídní válečné sci-fi
Duna 2 bere dech ve fenomenálním traileru. Slibuje prvotřídní válečné sci-fi
12.12.2023 18:20:00 | Filmové novinky

Režisér Denis Villeneuve v rozhovorech slibuje, že Duna 2 bude velkolepou válečnou sci-fi. A pokud jste mu dosud nevěřili, nový trailer vás okamžitě přesvědčí. Nová Duna totiž vypadá naprosto fantasticky.