FB pixel TP pixel
Nový druhoválečný film Netflixu v prvním traileru. Slibuje dosud neviděný příběh © Netflix

Nový druhoválečný film Netflixu v prvním traileru. Slibuje dosud neviděný příběh

Streamovací služba Netflix odhalila jeden ze svých největších filmů konce letošního roku. Novinka Poštovní prapor ukáže pro většinu lidí neznámý příběh jednotky, která na frontu doručila naději v momentě, kdy ji vojáci potřebovali.

Filmové novinky 9. 10. 2024 19:00 | Filmové novinky

Netflix těsně před Vánocemi vyrukuje s válečným příběhem, který nás sice zavede i na frontu plnou létajících kulek a explozí, většinu času se však bude snažit hladit po srsti patosu a dojetí. Novinka Poštovní prapor, která bude mít premiéru 20. prosince, totiž vypráví skutečný příběh afroamerického ženského praporu, který se pustí do nesnadného úkolu přetřídit tři roky nastřádanou poštu pro vojáky, která má být posléze doručena, aby dodala bojujícím Američanům naději v čase, kdy se jim jí nedostává.

Za tři roky se přitom v amerických skladech nahromadilo přes 17 milionů dopisů, takže 855 žen rozhodně nečekal žádný lehký úkol. Šlo mimochodem o jediný prapor za druhé světové války, který tvořili pouze Afroameričanky, což nepochybně zapůsobilo na scenáristu a režiséra Tylera Perryho, který se rozhodl prakticky neznámý příběh přenést na televizní obrazovky Netflixu. Jak se mu to podařilo, to se dozvíme již za dva měsíce. V hlavní roli velitelky se objeví Kerry Washington.

Zdroj: Netflix

Netflix slaví nový sci-fi hit. Nechutná dystopie nahání sledovanost dvojitě
Netflix slaví nový sci-fi hit. Nechutná dystopie nahání sledovanost dvojitě
09.10.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Netflix si může opět gratulovat. Jeho drsná sci-fi novinka z prostředí dystopického vězení, jež je sociální metaforou, totiž sbírá velké množství sledujících. Otázkou zůstává, zda se snímek dostane do TOP 10 nejúspěšnějších filmů jako jeho předchůdce.

Stallone se vrací do akce. V traileru se mu loupežné přepadení vymkne z rukou
Stallone se vrací do akce. V traileru se mu loupežné přepadení vymkne z rukou
09.10.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Sylvester Stallone se vrací na plátna kin v roli protřelého šéfa zlodějské bandy v novém akčním thrilleru Armor. Trailer ke snímku o přepadení obrněného vozu slibuje napínavou podívanou plnou zvratů a adrenalinové akce.

Hororové šílenství v nekompromisním traileru. Unikát natočený v jediném záběru nadchl kritiky
Hororové šílenství v nekompromisním traileru. Unikát natočený v jediném záběru nadchl kritiky
08.10.2024 18:38:00 | Filmové novinky

Originální horory zdá se ještě existují. Francouzská novinka MadS vás o tom přesvědčí v dynamické upoutávce, která vás dostane do hlavy teenagera, jehož mozek je po neznámé droze vržen do víru divokých událostí směřujících ke konci světa. První diváci z řad kritiků jsou nadšení a chválí film za inovaci žánru a nekompromisní přístup.

Nová božská fantasy Netflixu končí předčasně. Netflix ji zrušil navzdory otevřenému konci
Nová božská fantasy Netflixu končí předčasně. Netflix ji zrušil navzdory otevřenému konci
08.10.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Na konci léta uvedl Netflix na své platformě ambiciózní seriál KAOS, v němž zazářil charismatický Jeff Goldblum v roli boha Dia. Bohužel, tato moderní interpretace antických bájí kvůli nedostatečné sledovanosti končí po první řadě, přestože tvůrci počítali s pokračováním.