FB pixel TP pixel
Herci z Přátel se vyjádřili ke smrti Matthew Perryho. Zdrcení prosí o čas © Warner Bros.

Herci z Přátel se vyjádřili ke smrti Matthew Perryho. Zdrcení prosí o čas

Po šokujícím úmrtí Matthew Perryho vydali společné prohlášení k této tragické události všichni jeho herečtí kolegové ze seriálu Přátelé. Vyjádřili v něm hluboký zármutek a poprosili o čas na zpracování této nepochopitelné ztráty.

Filmové novinky

Smrt Matthew Perryho, představitele Chandlera Binga z popkulturního fenoménu Přátelé, tvrdě zasáhla nejen jeho rodinu, přátele či fanoušky, ale samozřejmě i herecké kolegy ze seriálu: Courteney Cox, Matta LeBlanca, Jennifer Aniston, Davida Schwimmera a Lisu Kudrow. Jak známo, mezi šesticí hlavních herců populárního seriálu vzniklo během natáčení blízké přátelství, které přesahovalo rámec pořadu a přetrvalo i po skončení celého projektu. V pondělí se pak prostřednictvím časopisu People smutnící pětice podělila o několik slov ohledně ztráty svého přítele a požádala o čas na truchlení.

„Všichni jsme ztrátou Matthewa naprosto zdrceni. Byli jsme víc než jen herci. Jsme rodina. Je toho tolik, co bychom mohli říct, ale právě teď si vyhrazujeme čas na truchlení a pokusíme se zpracovat tuto nepochopitelnou ztrátu. Až toho budeme schopni, sdělíme toho více. Prozatím jsou naše láska a naše myšlenky s Mattyho rodinou, jeho přáteli a všemi, kdo ho měli rádi na celém světě“, zaznělo v prohlášení. Chemie mezi herci a opravdové přátelství mezi jejich postavami byly klíčovým faktorem úspěchu seriálu.

Zdroj: Movieweb

Seriál o Beckhamovi opakovaně lže. Hit Netlixu byl usvědčen z ohýbání reality
Seriál o Beckhamovi opakovaně lže. Hit Netlixu byl usvědčen z ohýbání reality
30.10.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Čtyřdílná dokumentární série Beckham od Netflixu, líčící kariéru fotbalové superstar, si svým zpracováním získala srdce diváků. Někteří odborníci ovšem mluví o nablýskaném PR měnícím historii ve prospěch fotbalové legendy.

Jeden z nejlepších thrillerů o zabijácích je konečně online. Kam se hrabe John Wick
Jeden z nejlepších thrillerů o zabijácích je konečně online. Kam se hrabe John Wick
30.10.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Už na 10. listopadu chystá Netflix nový thriller Zabiják, který nás zavede do světa nájemného zabijáka, který musí bojovat o svůj vlastní život. A ačkoli je film v recenzích chválený, nelze si nevšimnout, že se inspiroval francouzskou klasikou Jean-Pierre Melvilla, kterou si můžete konečně pustit online. Na zhlédnutí ale zbývá jen pár dní.

Thriller, ze kterého tuhne krev v žilách. Netflix ukázal jeden z nejlepších trailerů roku
Thriller, ze kterého tuhne krev v žilách. Netflix ukázal jeden z nejlepších trailerů roku
29.10.2023 14:40:00 | Filmové novinky

Režisér David Fincher už 10. listopadu vtrhne na Netflix se svou thrillerovou novinkou, která nám dá nahlédnout do duše a pracovních metod nelítostného zabijáka. A nová upoutávka slibuje tunu napětí, krve a špíny.

Fantastická zvířata jsou mrtvá. Rowlingová velkolepými plány zaskočila studio i tvůrce
Fantastická zvířata jsou mrtvá. Rowlingová velkolepými plány zaskočila studio i tvůrce
27.10.2023 13:50:00 | Filmové novinky

Od premiéry posledního dílu kouzelnického dobrodružství Fantastická zvířata, které v kinech bojovalo s velkým odlivem diváků, se spekulovalo o konci série. Samotný režisér David Yates nyní potvrdil, že celý projekt je u ledu a další díly v dohledné době určitě neuvidíme.