FB pixel TP pixel
Slavné sci-fi Propast v remasterované 4K podobě! Strhující trailer láká do kina © 20th Century Studios

Slavné sci-fi Propast v remasterované 4K podobě! Strhující trailer láká do kina

James Cameron po letech konečně dokončil dlouho očekávaný 4K remaster svého kultovního sci-fi Propast. A ukázaný trailer, který láká na limitovanou premiéru v kinech, vypadá naprosto úchvatně. Film jako by vůbec nezestárl.

Filmové novinky

Propast z roku 1989 sice nepatří mezi nejvyhledávanější filmy režiséra Jamese Camerona a ani v kinech zrovna nezářila, jedná se však o žánrový snímek, který má velkou spoustu fanoušků a který si zaslouží existovat v co nejlepší audiovizuální podobě. A právě o to se Cameron v posledních letech snažil, když po vzoru Titanicu remasteroval Propast záběr po záběru a nyní mohl konečně ukázat výsledek. A trailer vypadá naprosto fenomenálně.

Cameron a 20th Century Studios film dokonce pošlou v limitovaném releasu do kin, a to již 6. prosince. Bohužel se však zatím zdá, že půjde pouze o USA, což je nepochybně škoda, neboť i například limitovaná uvedení Titanicu nebo prvního Avatara před premiérou pokračování dokázaly diváky do kin dostat i v Česku. Tak si držme palce, aby se někdo rozhoupal a kopie se u nás objevila. Byla by velká škoda mít film posléze pouze na Blu-ray nebo na streamingu. Byť je samozřejmě lepší i tahle remasterovaná varianta online, než kdyby vůbec neexistovala.

Zdroj: 20th Century Studios

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Režisér Napoleona o Slavkovu lže. Ukázka bitvy je plná prokázaných nesmyslů
Režisér Napoleona o Slavkovu lže. Ukázka bitvy je plná prokázaných nesmyslů
14.11.2023 17:15:00 | Filmové novinky

Očekávaný velkofilm Napoleon vstupuje do českých kin již 23. listopadu a režisér Ridley Scott nyní v novém videu dokazuje genialitu francouzského vůdce na bitvě u Slavkova. Problém je, že popisovaná pasáž je vyvrácenou lží.

Konec primácké noční můry. Sledovanost Elišky a Damiána se v závěru odrazila ode dna
Konec primácké noční můry. Sledovanost Elišky a Damiána se v závěru odrazila ode dna
14.11.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Prima si sice musela počkat, ale nakonec se dočkala a alespoň v samotném závěru se sledovanost seriálu Eliška a Damián dokázala odrazit trochu ode dna. Na žádné velké oslavy čísla ale přesto nejsou a je otázkou, co bude s předběžně chystaným pokračováním.

Komiksový megapropadák roku míří konečně na HBO. Do kin jít ani neměl
Komiksový megapropadák roku míří konečně na HBO. Do kin jít ani neměl
14.11.2023 15:45:00 | Filmové novinky

Blue Beetle, komiksový hrdina z DC Comics, kterému se v kinech moc nedařilo, dorazí již za několik dní na HBO Max. Tam se pokusí oslovit nové diváky a přesvědčit o svých kvalitách.

Nový Big Brother začal xenofobním vyloučením. Soutěžící však mají smůlu
Nový Big Brother začal xenofobním vyloučením. Soutěžící však mají smůlu
14.11.2023 6:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Voyo odstartovala velký návrat reality show Big Brother, od které si slibuje ještě lepší čísla než v případě Survivora či Love Islandu. Dokáže překonat nepříliš populární verzi z roku 2005? Hned první večer přinesl nečekané překvapení.