FB pixel TP pixel
RECENZE: 13 Reasons Why ve třetí řadě definitivně ztratil kouzlo © TMDB

RECENZE: 13 Reasons Why ve třetí řadě definitivně ztratil kouzlo

Po brilantní první řadě, která udělala ze seriálu 13 Reasons Why fenomén, přišel pokles kvality. A třetí řada v tomto ohledu změnu rozhodně nepřinesla, když definitivně odbočila od původního příběhu a vydává se do míst, která přestávají být jakkoli zajímavá.

Video 24. 9. 2019 12:00 | Video

Druhá řada byla ještě zlatá

Ačkoli mnoho fanoušků odmítá druhou řadu 13 Reasons Why, která již neměla oporu v knižní předloze, pokračování fenomenální první řady, v níž se řeší psychická i fyzická traumata hned na několik způsobů, alespoň nabídla dovětek za příběhem tragicky zesnulé Hannah. Jenže kam se vydat dál, když se s touto postavou tvůrci rozloučili? Třetí řada představila novou postavu vypravěče a pokusila se napravit dosavadního padoucha Bryce Walkera, který si začíná uvědomovat dopad svých činů, jež ho doženou až do hrobu. Jenže jak vám poví Toren v další ze svých videorecenzí, tentokrát se to tvůrcům pranic nepovedlo a srazili seriál špatnými rozhodnutími definitivně do kolen.

 196 zobrazení   3 se líbí
Nejvtipnější RECENZE: Nejtrapnější film Adama Sandlera Reparát
Nejvtipnější RECENZE: Nejtrapnější film Adama Sandlera Reparát
24.09.2019 | Video

Máte pocit, že se Adam Sandler u svých komedií pro Netflix vůbec nesnaží? Nejste rozhodně sami. Ostatně podívejte se, jak nadzvedla jedna z posledních sandlerovek, Reparát, mandle našemu videorecenzentovi Torenovi.

RECENZE: Thriller Hold the Dark patří k tomu nejzajímavějšímu na Netflixu
RECENZE: Thriller Hold the Dark patří k tomu nejzajímavějšímu na Netflixu
22.08.2019 16:00:00 | Video

Režisér Jeremy Saulnier se po skinheadovském thrilleru Green Room vydal na Aljašku, kde rozehrál mrazivý příběh místní komunity, která je děsivější než smečka vlků číhající za rohem na vaše ztracené děti.