FB pixel TP pixel
RECENZE: Napínavá thrillerová chuťovka Triple Frontier © TMDB

RECENZE: Napínavá thrillerová chuťovka Triple Frontier

Pryč jsou časy, kdy označení "produkce Netflixu" s sebou nesla negativní a trochu laciný nádech. Netflix investuje do svých filmů a seriálů obrovské peníze a není v poslední době lepšího důkazu než hvězdně obsazený akční thriller Triple Frontier s Benem Affleckem, Oscarem Isaacem či Charliem "Artušem" Hunnamem.

Video

Těžko se na Netflixu hledá film, jenž by nabízel hvězdnější obsazení než thrillerová jednohubka Triple Frontier. Ben Affleck, Pedro Pascal, Oscar Isaac, Charlie Hunnam a Garrett Hedlund představují elitní komando, které si dalo za cíl sestřelit místního drogového bosse a připravit ho o jeho nečistými praktikami nastřádané peníze. Ale jak už to v podobných filmech bývá, řada věcí se zvrtne a plán se musí opakovaně pozměnit. A protože režíruje odborník na komorní, leč atmosférické napínáky J.C. Chandor (Vše je ztraceno), můžete si být jistí, že scénář rozhodně nebude potupně sklánět hlavu před přehnaným množstvím akce a naopak se bude soustředit na herce, drama, napínání atmosféry a vůbec budování kvalitního filmového zážitku. Ostatně více film rozebírá Jakub Neumann aka Toren CZ v naší nové recenzi. A rozhodně nešetří spokojeností.

 202 zobrazení   5 se líbí
RECENZE: Atmosférický hit Dark od Netflixu prostě musíte vidět
RECENZE: Atmosférický hit Dark od Netflixu prostě musíte vidět
21.06.2019 12:00:00 | Video

Již dnes startuje na Netflixu druhá řada německého seriálu Dark, jenž je exkluzivně k vidění na Netflixu. A to je ideální čas připomenout si, co nás u seriálu v první řadě dokonale zaháčkovalo.

RECENZE: Bonding
RECENZE: Bonding
18.06.2019 | Video

RECENZE: Nabízí Rim of the World víc než vykrádačku Stranger Things?
RECENZE: Nabízí Rim of the World víc než vykrádačku Stranger Things?
13.06.2019 12:00:00 | Video

Obliba Stranger Things logicky musela nastartovat vlnu nápodob. Jednou z nich je novinka režiséra s pseudonymem McG, který do dějového mixéru přihodil ještě Jurský park a Den nezávislosti. Co z toho vzniklo?