FB pixel TP pixel
Na Netflix míří nejdrsnější akčňák loňského roku © Lionsgate / United Artists

Na Netflix míří nejdrsnější akčňák loňského roku

Režisér Guy Ritchie loni naservíroval jednu z nejzábavnějších chlapáckých chuťovek roku. A nyní si ji budete moci vychutnat i na Netflixu.

28. 1. 2022 13:00 | Filmové novinky

Guy Ritchie se sice v posledních letech proslavil spíše jako námezdní režisér pro hollywoodské velkofilmy jako Král Artuš: Legenda o meči nebo Aladin, vždycky mu to ale více slušelo v momentech, kdy si hrál na svém písečku skromnější kriminálky. Po vydařené mafiánské štaci se snímkem Gentlemani se loni vrátil ke spolupráci s Jasonem Stathamem v lahůdce Rozhněvaný muž a opět z toho byla pořádná porce syrové akce, která kombinuje thriller o pomstě s napínavým heistem. Scénář i akce jsou řezané ostře jako Stathamovy svaly, což ocenili i diváci v kinech, kteří z filmu udělali docela solidní hit s tržbami přes 100 milionů dolarů. Od 10. února se o stylovosti nového Ritchieho filmu a nestárnoucím charismatu jeho protagonisty budete moci přesvědčit i na Netflixu. Ritchie mezitím se stejným týmem chystá novinku Operace Fortune: Ruse de guerre. Ta do kin dorazí již 17. března.

 33 zobrazení  
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nový akční nářez Netflixu v traileru láme kosti a neštítí se brutality
Nový akční nářez Netflixu v traileru láme kosti a neštítí se brutality
27. 1. 2022 15:00:00 | Filmové novinky

Pokud jste fanoušky akčního drtiče Iko Uwaise, určitě vás potěší, že se na Netflix chystá celovečerní akčňák s prvky fantasy Fistful of Vengeance, ve které se Iko zhostí hlavní role a bude rozdávat nespočet úderů pěstí a kopanců.

10 nejočekávanějších filmů a seriálů konce zimy
10 nejočekávanějších filmů a seriálů konce zimy
27. 1. 2022 7:00:00 | Filmové novinky

Dlouhé zimní večery se sice už začínají pomalu krátit, ale přesto nám do jara zbývá ještě pár měsíců. Neexistuje snad lepší způsob, jak trávit večer než s dobrým filmem či seriálem. Jaké jsou ty nejočekávanější pecky následujících týdnů?

Pattinsonův Batman vám nažene husí kůži. Poslechněte si soundtrack
Pattinsonův Batman vám nažene husí kůži. Poslechněte si soundtrack
25. 1. 2022 7:00:00 | Filmové novinky

Premiéra patrně nejočekávanějšího filmu letošního roku, Batmana Matta Reevese, je už za rohem. Režisér poměrně nedávno svůj snímek, který bude mít téměř tři hodiny dokončil, nyní pak ve spolupráci s Michaelem Giacchinem představil ústřední melodii. A ta nás vrhá do depresivního Gothamu víc než kdy jindy.

Hvězda Hry o trůny bojuje v mrazu o život. Netflix láká drsným trailerem
Hvězda Hry o trůny bojuje v mrazu o život. Netflix láká drsným trailerem
24. 1. 2022 7:00:00 | Filmové novinky

Netflix nás v ukázce na připravovaný historický survival Proti ledu láká na nebezpečné ledové dobrodružství, které sleduje odvážnou dvojici při expedici v Grónsku. V hlavní roli uvidíme dánskou hvězdu Nikolaje Coster-Waldaua.