FB pixel TP pixel
Akční nářez Netflixu vyzve Johna Wicka. Trailer je plný krvavého vraždění © Netflix

Akční nářez Netflixu vyzve Johna Wicka. Trailer je plný krvavého vraždění

Streamovací služba Netflix odhalila akční trailer na chystanou novinku Shadow Strays. Ta nás zavede do světa nájemných zabijáků a na první pohled působí jako svět, v němž by se neztratil ani John Wick. A milovníci drsného násilí rozhodně nebudou ochuzeni o lámání rukou a řadu vražedných bitek.

Filmové novinky 29. 8. 2024 17:30 | Filmové novinky

Režisér Timo Tjahjanto uvedl před rokem a půl na Netflixu akční krimi komedii 4 gauneři a na streamovací službě utvrdil své solidní zázemí. I jeho další film se totiž na platformě dočká své velké premiéry. Tjahjanto přitom zůstane věrný světu nájemných zabijáků, když vsadí na příběh sedmnáctileté zabijačky, která v sobě probudí svědomí a pokusí se zachránit 11letého chlapce z rukou zločineckého syndikátu. Dívka pojmenovaná stylově pouze „13“ se nezastaví před ničím a před nikým, aby dosáhla svého cíle.

Akční novinka byla vybrána na filmový festival v kanadském Torontu, což je pro každého žánrového filmaře výraznou událostí. Ostatně čeští filmaři se na tento festival podívají jen velmi zřídka. Na festivalu bude snímek k vidění již v průběhu září, na Netflixu se pak diváci dočkají 17. října. Pro Tjahjanta jde již o třetí projekt, který je spojený s Netflixem. Do budoucna pak chystá i další žánrovku, kterou bude horor May the Devil Take You. Zdá se tedy, že v tomto případě režisér opustí své oblíbené vrahouny a zkusí zase něco trochu jiného. Už Shadow Strays ale ukazuje temnější pojetí, než jsme viděli na Netflixu posledně.

Zdroj: Whats on Netflix / Netflix

 2 392 zobrazení   44 se líbí
Nový Predátor už se točí. Slibuje netradiční příběh z budoucnosti
Nový Predátor už se točí. Slibuje netradiční příběh z budoucnosti
29.08.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Chystaný film ze série Predátor s názvem Badlands poodhalil kvůli nepřímému úniku informací první detaily o zápletce a postavách. Příběh, který se bude odehrávat v blízké budoucnosti slibuje netradiční pojetí, kde bude kladen důraz na vztah dvou sester.

Za vše mohou nenávistní fanatici. Hvězda zrušených Star Wars našla viníka svého neúspěchu
Za vše mohou nenávistní fanatici. Hvězda zrušených Star Wars našla viníka svého neúspěchu
29.08.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Herečka Amandla Stenberg, která si v propadáku Star Wars: Akolytka střihla hlavní dvojroli, na sociálních sítích prohlásila, že jí zrušení seriálu příliš nepřekvapilo. Odkázala přitom na „hyperkonzervativní fanatismus a jízlivé poznámky“, jež od fanoušků sci-fi franšízy následovaly už po oznámení obsazených herců.

Krvavá jatka z Kolosea. Gladiátor 2 nevyměknul, nabídne tvrdé násilí bez cenzury
Krvavá jatka z Kolosea. Gladiátor 2 nevyměknul, nabídne tvrdé násilí bez cenzury
28.08.2024 20:00:00 | Filmové novinky

Pokud jste se náhodou obávali, že by režisér Ridley Scott mohl vyměknout a v případě druhého Gladiátora naservírovat zábavu pro teenagery, ve které nebude k nalezení žádná krev a usekané končetiny, můžete si oddechnout. Druhý Gladiátor je totiž certifikovaný jako násilný biják s velkou porcí krve.

Nejlepší fantasy roku! Seriálový Pán prstenů ohromil kritiky masivním zlepšením
Nejlepší fantasy roku! Seriálový Pán prstenů ohromil kritiky masivním zlepšením
28.08.2024 19:00:00 | Filmové novinky

Již 29. srpna má na streamovací službě Amazon Prime Video premiéru nová řada seriálu Pán prstenů: Prsteny moci. Slavnostní premiéra proběhla už před týdnem a řada kritiků již měla možnost návrat do Středozemě vidět. A zatím se recenzenti téměř jednohlasně shodují, že fantasy podle J. R. R. Tolkiena udělala obří skok kupředu a jde o nejlepší fantasy letošního roku.