FB pixel TP pixel
Nejpodceňovanější komiksový hrdina v traileru mlátí draka a chce být jako Batman © Warner Bros.

Nejpodceňovanější komiksový hrdina v traileru mlátí draka a chce být jako Batman

Zachary Levi a spol. se vrací v první oficiální upoutávce na snímek Shazam: Hněv bohů. Pokračování hitu z roku 2018 je podle traileru větší a pompéznější a nabízí kupu hlášek i narážek na další slavné filmové série.

24. 7. 2022 13:45 | Filmové novinky

Shazam patří v DC stáji mezi vůbec nejpopulárnější hrdiny a jeho kořeny sahají až hluboko do čtyřicátých let, vlastního hraného filmu se ale dočkal až roku 2018. Nyní, po čtyřech letech znovu přichází na scénu v odlehčeném komiksovém dobrodružství z produkce New Line Cinema a Warner Bros. Sequel se už podle traileru snaží svého předchůdce ve všem překonat, proto na scénu přichází dcery titána Atlanta - Hespera a Kalypsó, které hodlají získat moc olympských bohů a ovládnout svět. Jenže moc Olympanů má v držení Billy Batson a jeho rodina. Do boje se proto vrací i pradávný Čaroděj, který Billymu dá několik cenných rad, jak dvě titánky udolat.

Dvojku znovu natočil režisér David F. Sandberg, který stojí i za filmem Annabelle 2: Zrození zla (což vysvětluje panenku u pediatra v traileru). Scénář napsal Chris Morgan, duchovní otec série Rychle a zběsile, spolu s Henrym Gaydenem, do hlavní role se pak samozřejmě vrací Zachary Levi. Dále se z navrátilců můžeme těšit i na Djimona Hounsoua v roli Čaroděje Shazama, Adama Brodyho, D.J. Cotronu nebo Grace Caroline Currey. Zmíněná trojice pak ztvární superhrdinské verze Shazam Family. V roli záporaček se objeví Lucy Liu a Helen Mirren, velkou roli pak sehraje i hvězda hrané Sněhurky Rachel Zegler. Premiéra je plánována na 20. prosince!

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
The Rock v bombastickém traileru Black Adama drtí nejmocnější hrdiny světa
The Rock v bombastickém traileru Black Adama drtí nejmocnější hrdiny světa
24.07.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Hierarchie moci ve vesmíru DC se konečně změní! Už v říjnu totiž na plátna kin dorazí antihrdina Black Adam v podání Dwayna Johnsona, který je mocnější než sám Superman. A v dalším traileru svou moc dokazuje, když v pohodě seřeže celý Spolek spravedlnosti.

Trailer Black Panthera 2 láká na velkolepý střet s Aquamanem od Marvelu
Trailer Black Panthera 2 láká na velkolepý střet s Aquamanem od Marvelu
24.07.2022 13:10:00 | Filmové novinky

Snímek Black Panther: Wakanda Forever bude epickým zakončením čtvrté fáze marvelovského sdíleného vesmíru, který získal nový název The Multiverse Saga. Nejmocnější říše suchozemského světa ve filmu narazí na bájnou podmořskou Atlantidu a jak to tak vypadá, události ovlivní celý mnohovesmír.

Nejdražší seriál Netflixu přichází. Trailer Sandmana slibuje úchvatnou fantasy
Nejdražší seriál Netflixu přichází. Trailer Sandmana slibuje úchvatnou fantasy
24.07.2022 12:50:00 | Filmové novinky

Na Comic-Conu nezahálí ani Netflix, který dva týdny před premiérou zveřejnil další trailer k seriálovému Sandmanovi. Prominentní člen rodiny Věčných Sen zjišťuje, že se možná blíží konec jeho velké říše. Dokáže mu zabránit a přitom zastavit pekelného Lucifera a padoucha Korinťana?

Hra o trůny nemá šanci. Tříminutový trailer Pána prstenů ukazuje bitvy i Balroga
Hra o trůny nemá šanci. Tříminutový trailer Pána prstenů ukazuje bitvy i Balroga
22.07.2022 20:30:00 | Filmové novinky

Vítěze nejepičtější fantasy roku 2022 bychom očividně měli. Amazon opravdu nelhal, když slíbil, že se seriál Pán prstenů: Prsteny moci bude moci chlubit podobou, která se dorovná filmům. Takhle velkolepou ságu jsme na televizních obrazovkách ještě neviděli.