FB pixel TP pixel
Tři Spider-Mani i Daredevil! Marvelu unikly přísně střežené fotky © Sony Pictures / Marvel Studios

Tři Spider-Mani i Daredevil! Marvelu unikly přísně střežené fotky

Slyšeli jste to? Právě explodoval vesmír pod nátlakem společné fotky všech tří Spider-Manů v bijáků Spider-Man: Bez domova.

Filmové novinky

I kvůli chytlavému traileru vám zřejmě neuniklo, že Spider-Man: Bez domova, závěr trilogie Toma Hollanda jako Petera Parkera, nabídne hned několik padouchů z předchozích spider-manovských filmů. Oficiálně potvrzení jsou hned čtyři - Doctor Octopus v podání Alfreda Moliny, Sandman (Thomas Haden Church), Green Goblin (Willem Dafoe) a Electro (Jamie Foxx). Rovněž se mluví o tom, že se ukáže Lizard v podání Rhyse Ifanse, což by znamenalo, že dojde na v podstatě všechny padouchy, kteří se kdy v dosavadních filmech o Spider-Manovi pod taktovkou Sony Pictures objevili.

Měsíce se logicky spekuluje i tom, co to znamená pro výskyt dalších postav z minulých Spider-Manů. A ačkoli se Marvel vše snaží držet pod pokličkou, postupně mu utíkají nejrůznější leaky v podobě spekulací, výpovědí anonymních kontaktů a sem tam i videí. Nyní se na sítě dostala fotografie, která dává dohromady všechny tři dosavadní představitele Petera Parkera. Vedle sebe se tak scházejí Tom Holland, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Jak můžete sami posoudit, nezdá se, že by se jednalo o práci šikovného grafika ve Photoshopu. Další uniklá fotografie pak odhaluje účast Daredevila v podání Charlieho Coxe. I o tomhle hrdinovi se samozřejmě dlouho spekulovalo s tím, že si Marvel pro filmové účely hrdinu trochu pozmění oproti původní verzi ze seriálu Netflixu.

 12 558 zobrazení   474 se líbí
Netflix útočí na Oscary v dramatu s hvězdným obsazením
Netflix útočí na Oscary v dramatu s hvězdným obsazením
09.11.2021 15:30:00 | Filmové novinky

Letošním želízkem Netflixu v oscarovém klání bude chválené drama Síla psa od oscarové režisérky Jane Campion s hvězdným Benedictem Cumberbatchem v hlavní roli. Netflix na něj láká podmanivým trailerem.

Netflix ukázal v novém traileru svůj vánoční hit. Natáčel se v Česku
Netflix ukázal v novém traileru svůj vánoční hit. Natáčel se v Česku
08.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Netflix se rozhodl nadělit svým divákům dárek o něco dřív v podobě nové vánoční pohádky Chlapec, kterému říkají Vánoce. Novou pohádku streamovací služba nasadí přesně měsíc před Vánocemi.

Kolosálně drahý průšvih? Nejdražší film Netflixu kritici zničili
Kolosálně drahý průšvih? Nejdražší film Netflixu kritici zničili
07.11.2021 8:00:00 | Filmové novinky

Už příští týden nás čeká jeden z nejočekávanějších netflixovských bijáků tohoto roku, který si s největšími hollywoodskými hvězdami a masivním rozpočtem říká o pozornost všech fanoušků akčních filmů. Co na něj říkají kritici?

Trailer Stranger Things 4 ukazuje nový život Eleven. Bude premiéra na jaře?
Trailer Stranger Things 4 ukazuje nový život Eleven. Bude premiéra na jaře?
06.11.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Netflix v novém traileru Stranger Things možná naznačil, kdy se dočkáme dlouho očekávané premiéry čtvrté řady.