FB pixel TP pixel
StarDance se vrátí už na podzim. Porota projde drobnou změnou © Česká televize

StarDance se vrátí už na podzim. Porota projde drobnou změnou

Česká televize oficiálně potvrdila návrat soutěže StarDance na obrazovky. Diváci se dočkají ještě v letošním roce, do vysílání má být populární pořad moderovaný Markem Ebenem a Terezou Kostkovou zařazen už na podzim.

České novinky

StarDance, tedy česká verze britské taneční soutěže Strictly Come Dancing, se letos dočká už třináctého ročníku. Potvrdila to Česká televize, která prozatím neupřesnila termín, dala však alespoň na vědomí hrubou představu nasazení do programu. Brzké nasazení po konci předchozího ročníku dává samozřejmě smysl, když v loňském roce sledovalo sobotní přímé přenosy v průměru 1,7 milionu diváků. Předchozí řada začínala na ČT v říjnu a trvala až do prosince, dá se samozřejmě očekávat, že nasazení do programu proběhne ve stejném duchu i letos.

Změna porotce

ČT zároveň potvrdila změnu na straně poroty. Ta bude v letošním roce opět tříčlenná, nebude v ní však již Zdeněk Chlopčík, kterého nahradí navrativší se Jan Tománek. Ten byl porotcem v desáté i jedenácté řadě oblíbené televizní reality show, v soutěži také čtyřikrát soutěžil s hvězdnou partnerkou. Kromě Tománka diváci uslyší názory Tatiany Drexler a Richarda Genzera. Jako moderátor by se samozřejmě měl vrátit i v posledních letech často kritizovaný Marek Eben, který z noblesního průvodce pořadem přešel do mnohdy podivných dvojsmyslných narážek, jež u řady diváků naráží na odpor. Po loňské řadě zvažovala odchod jeho moderátorská partnerka Tereza Kostková, oficiálně však její konec potvrzen nebyl a předpokládá se tedy i její návrat.

Zdroj: Mediaguru / Twitter České televize

Totální výbuch Primy: Sledovanost šla ke dnu. Důsledek nekvality a trumfů Novy
Totální výbuch Primy: Sledovanost šla ke dnu. Důsledek nekvality a trumfů Novy
01.04.2024 14:30:00 | České novinky

Televize Prima na startu jarní sezóny vsadila na dvě výrazné novinky, jejichž cílem bylo přitáhnout větší sledovanost během víkendu. Jenže komerční televizi se dlouhodobě o víkendech nedaří a ani nové tituly situaci nenapravily. Sledovanosti už sice nevládne Česká televize, drtivý nástup však zaznamenala Nova, která Primu ostře sestřeluje.

Nedělní překvapení pro Novu: Štáfek vyrostl a porazil agenty i soudruhy
Nedělní překvapení pro Novu: Štáfek vyrostl a porazil agenty i soudruhy
25.03.2024 11:35:00 | České novinky

Televize Nova zažívá velké víkendové obrození. V sobotu večer zazářil vracející se Superlov s Ondřejem Sokolem a v neděli se vyšvihl Jakub Štáfek v dříve odepisované kriminálce Policie Hvar. Novinka Primy naopak zůstala za očekáváním.

Tragický Pohlreich na Primě vyhořel. Nova vstala z mrtvých, bavil i Fantomas
Tragický Pohlreich na Primě vyhořel. Nova vstala z mrtvých, bavil i Fantomas
24.03.2024 16:00:00 | České novinky

Minulý týden Česká televize ukončila svou hitovou soutěž Peče celá země a tím dala příležitost komerční konkurenci převzít otěže večera. Šance se nakonec chopila pouze TV Nova, Prima si naopak připsala další krutou porážku s tuze nepovedeným pořadem.

Survivor padl na dno sledovanosti, je zralý na zrušení. Nova se střelila do nohy sama
Survivor padl na dno sledovanosti, je zralý na zrušení. Nova se střelila do nohy sama
20.03.2024 13:15:00 | České novinky

Zdá se, že éra popularity reality show Survivor je definitivně u konce. Česko-slovenská verze podle tureckého vzoru totiž nezadržitelně padá ve sledovanosti a tentokrát již dosáhl úterní díl pomyslného dna. Sledovanost přitom klesá s každou řadou.