FB pixel TP pixel
Definitivní konec Stínů v mlze. Kriminální hit dostane mysteriózního nástupce © Česká televize

Definitivní konec Stínů v mlze. Kriminální hit dostane mysteriózního nástupce

Už v pondělí 24. června definitivně skončí seriál Stíny v mlze. Jeho druhá řada se stala velkým hitem na obrazovkách České televize, tvůrci se však rozhodli nepokračovat. Česká televize již má náhradu na léto.

České novinky

Česká televize již 24. června odvysílá závěr svého nejnovějšího kriminálního hitu Stíny v mlze. Druhá řada populárního projektu v režii Radima Špačka už má vybranou náhradu na letní měsíce. A od krimi ani v teplých měsících neuhneme. Od 1. července se totiž vrátí na obrazovky mysteriózní seriál Svět pod hlavou z roku 2017 v hlavní roli s Václavem Neužilem, jemuž sekundují Ivan Trojan, Judit Pecháček či Jan Budař. Seriál tak divákům znovu představí policistu ÚOOZ Filipa Marvana ve chvíli, kdy se ocitne pod tlakem. Jeho bratr Kryštof se opět dostal do dluhů a vlivný muž Josef Šejba toho využije k nátlaku na Filipa. Nehoda, po níž se Filip v kómatu propadne o třicet let zpátky do svého rodného města na počátku osmdesátých let minulého století, je jen odkladem. Filipovi kolegové už vědí, že přestoupil zákon. S kým se potká Filip ve světě na hranici snu a reality a co z toho mu pomůže vyřešit jeho současný problém?

Stíny v mlze končí definitivně

Konec seriálu Stíny v mlze je navíc definitivní. Potvrdil to scenárista populární krimi Zdeněk Zapletal s tím, že se tak kreativní tým rozhodl již během příprav druhé řady. Ostatně konec příběhu jasně naznačuje i název závěrečné epizody nazvaný Poslední případ. Situaci ohledně konce seriálu by tudíž neměla změnit ani výtečná sledovanost, kdy Stíny v mlze poslední dva měsíce vládnou pondělnímu večernímu programu a poráží dokonce i kdysi neporazitelné Specialisty.

Pokračování kriminálního seriálu Stíny ve tmě vypráví příběhy Magdy Malé (Petra Špalková) a Martina Černého (Jiří Vyorálek), kteří vyšetřují dvanáct nových zločinů z Ostravy. Zároveň ale řeší i své osobní problémy. Seriál Svět pod hlavou nabídne divákům 10 epizod a v rámci seriálové tvorby patří mezi nejpopulárnější projekty posledních let. Seriál je zároveň stále dostupný i na Netflixu.

Zdroj: Patriot magazín / Netflix / Česká televize

Aragorn míří do Varů! Hvězdu Pána prstenů doplní další hollywoodské hvězdy
Aragorn míří do Varů! Hvězdu Pána prstenů doplní další hollywoodské hvězdy
19.06.2024 12:35:00 | České novinky

Skvělá zpráva pro fanoušky Pána prstenů! Hostem 58. ročníku MFF Karlovy Vary bude herec a režisér Viggo Mortensen. Na slavnostním zahájení převezme Cenu prezidenta MFF Karlovy Vary a uvede snímek Až na konec světa, který napsal a režíroval. Herce proslavila role Aragorna ve fantasy podle J. R. R. Tolkiena.

Kriminální hit Stíny v mlze končí. Další díly nebudou, náhrada je i na Netflixu
Kriminální hit Stíny v mlze končí. Další díly nebudou, náhrada je i na Netflixu
16.06.2024 14:30:00 | České novinky

Česká televize se chystá na závěr svého nejnovějšího kriminálního hitu Stíny v mlze. Druhá řada populárního projektu v režii Radima Špačka už má vybranou náhradu. A od krimi ani v létě neuhneme.

Hořké fiasko na Primě. Komedii s Polívkou ničí kriminálky konkurence, další díly jsou online
Hořké fiasko na Primě. Komedii s Polívkou ničí kriminálky konkurence, další díly jsou online
11.06.2024 17:30:00 | České novinky

Televize Prima nemá v pondělí večer štěstí. Naposledy ve večerním slotu na začátku týdne propadla pubertální krimi komedie Lež na pláži a nyní se zdá, že odlehčenější žánry nemají v tomto období vůbec žádnou šanci. Dominují totiž kriminálky.

Na Voyo startuje nový dramatický seriál s hvězdami. Mozaika přetáhne diváky Primy
Na Voyo startuje nový dramatický seriál s hvězdami. Mozaika přetáhne diváky Primy
11.06.2024 16:45:00 | České novinky

Streamovací služba Voyo uvede od 11. června nový dramatický seriál Mozaika, který se pokusí přetáhnout diváky konkurenční Primě. Ta navíc streamovací službě televize Nova dokonale nabíjí, když před létem pozastavuje vysílání seriálu ZOO.