FB pixel TP pixel
Kriminální hit Stíny v mlze končí. Další díly nebudou, náhrada je i na Netflixu © Česká televize

Kriminální hit Stíny v mlze končí. Další díly nebudou, náhrada je i na Netflixu

Česká televize se chystá na závěr svého nejnovějšího kriminálního hitu Stíny v mlze. Druhá řada populárního projektu v režii Radima Špačka už má vybranou náhradu. A od krimi ani v létě neuhneme.

České novinky

Pokračování kriminálního seriálu, ve kterém Magda Malá (Petra Špalková) a Martin Černý (Jiří Vyorálek) vyšetřují dvanáct nových zločinů z Ostravy i mimo ni, se pomalu chýlí ke konci a poslední díl diváci České televize uvidí již 24. června. Jak navíc naznačuje samotný název epizody, seriál se s věrným publikem definitivně rozloučí, když závěrečný díl druhé řady nese název Poslední případ.

Ostatně scenárista populární krimi Zdeněk Zapletal již potvrdil, že se s třetí řadou Stínů skutečně nepočítá a že se tak tvůrci dohodli. Situaci by tak neměla změnit ani výtečná sledovanost, kdy Stíny v mlze poslední dva měsíce vládnou pondělnímu večernímu programu a poráží dokonce i kdysi neporazitelné Specialisty. ČT už nicméně má program na léto a opět se bude držet krimi.

Svět pod hlavou

Od 1. července se totiž vrátí na obrazovky mysteriózní seriál Svět pod hlavou z roku 2017 v hlavní roli s Václavem Neužilem, jemuž sekundují Ivan Trojan, Judit Pecháček či Jan Budař. Seriál tak divákům znovu představí policistu ÚOOZ Filipa Marvana ve chvíli, kdy se ocitne pod tlakem. Jeho bratr Kryštof se opět dostal do dluhů a vlivný muž Josef Šejba toho využije k nátlaku na Filipa. Nehoda, po níž se Filip v kómatu propadne o třicet let zpátky do svého rodného města na počátku osmdesátých let minulého století, je jen odkladem. Filipovi kolegové už vědí, že přestoupil zákon. S kým se potká Filip ve světě na hranici snu a reality a co z toho mu pomůže vyřešit jeho současný problém?

Svět pod hlavou nabídne divákům 10 epizod a v rámci seriálové tvorby patří mezi nejpopulárnější projekty posledních let. Seriál je zároveň stále dostupný i na Netflixu.

Zdroj: Patriot magazín / Netflix / Česká televize

Hořké fiasko na Primě. Komedii s Polívkou ničí kriminálky konkurence, další díly jsou online
Hořké fiasko na Primě. Komedii s Polívkou ničí kriminálky konkurence, další díly jsou online
11.06.2024 17:30:00 | České novinky

Televize Prima nemá v pondělí večer štěstí. Naposledy ve večerním slotu na začátku týdne propadla pubertální krimi komedie Lež na pláži a nyní se zdá, že odlehčenější žánry nemají v tomto období vůbec žádnou šanci. Dominují totiž kriminálky.

Na Voyo startuje nový dramatický seriál s hvězdami. Mozaika přetáhne diváky Primy
Na Voyo startuje nový dramatický seriál s hvězdami. Mozaika přetáhne diváky Primy
11.06.2024 16:45:00 | České novinky

Streamovací služba Voyo uvede od 11. června nový dramatický seriál Mozaika, který se pokusí přetáhnout diváky konkurenční Primě. Ta navíc streamovací službě televize Nova dokonale nabíjí, když před létem pozastavuje vysílání seriálu ZOO.

Historický hit Novy dnes definitivně končí. Zlatou labuť nahradí Donutil
Historický hit Novy dnes definitivně končí. Zlatou labuť nahradí Donutil
06.06.2024 13:30:00 | České novinky

TV Nova ve čtvrtek 6. června ukončí jeden ze svých největších televizních hitů posledních let. Zlatá labuť již před týdnem završila svou pouť obrazovkami na Voyo, nyní si závěr vychutnají i neplatící diváci.

Nejočekávanější český film roku ve skvělém traileru. Mádlovy Vlny ukazují boj za svobodu
Nejočekávanější český film roku ve skvělém traileru. Mádlovy Vlny ukazují boj za svobodu
05.06.2024 10:30:00 | České novinky

Režisér Jiří Mádl konečně odhalil plnohodnotnou upoutávku na svůj dlouhé roky připravovaný projekt Vlny, který nás zavede zpátky do 60. let a ukáže nám boj o svobodu slova, který vrcholil v letech 1967 a 1968.