FB pixel TP pixel
Nejdrsnější filmová princezna zabíjí jako John Wick. Krvavý trailer musíte vidět © Hulu

Nejdrsnější filmová princezna zabíjí jako John Wick. Krvavý trailer musíte vidět

Šípková Růženka křížená s Johnem Wickem. Takto dle prvních trailerů vypadá kontaktní akční nářez The Princess od Disneyho, který se vřítí online již 1. července.

20. 6. 2022 14:10 | Filmové novinky

Na začátek léta si Disney připravil pro svou dospěláckou streamovací službu Hulu vpravdě netradiční pohádku. Za tuctovým názvem The Princess (Princezna) můžeme dle představeného traileru čekat středověkou akční pecku plnou kontaktního bojového umění, dechberoucích akrobatických kreací a vymazlené choreografie. V moderně upravené verzi klasických příběhů budeme sledovat svéhlavou princeznu, která se odmítne provdat za krutého sociopata, s nímž je zasnoubena. Její zhrzený, pomstychtivý nápadník ji unese a zavře do vzdálené věže otcova hradu, zatímco se chystá zmocnit trůnu. Princezna tak musí vzít věci do svých rukou a zachránit svou rodinu a celé království.

Akcí nabitý snímek režíroval Le-Van Kiet (Furie), v hlavní roli princezny se představí Joey King (Stánek s polibky) a jejího zlotřilého nápadníka Julia ztvární Dominic Cooper (Kazatel). V dalších úlohách uvidíme například Veronicu Ngo, Olgu Kurylenko nebo Kristofera Kamiyasu. V rozpisu premiér dosud The Princess na české Disney+ nefiguruje, věříme ale, že se podobně jako v případě nového Predátora snímek v regionech, kde Hulu není dostupné (tj. i v České republice), objeví právě na „plusku“. V USA bude Princezna k dispozici od 1. července.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Nový Predátor bude lovit v Česku. Název a datum premiéry fanoušky nadchnou
Nový Predátor bude lovit v Česku. Název a datum premiéry fanoušky nadchnou
19.06.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Hotovo, potvrzeno. Streamovací služba Disney Plus odhalila oficiální český název nového filmu s Predátorem a navíc potvrdila i datum premiéry pro uživatele, kteří nemají předplacenou americkou službu Hulu. A fanoušci budou naprosto spokojení.

Všechny filmy s Predátory jsou konečně online. Česko trumfuje zahraničí
Všechny filmy s Predátory jsou konečně online. Česko trumfuje zahraničí
19.06.2022 12:30:00 | Filmové novinky

Čeští fanoušci osmdesátkové akční klasiky se mohou začít tetelit blahem. Kultovní Predátor a všechna jeho pokračování jsou totiž konečně k přehrání legálně na jednom jediném místě. A doslova za pár šupů. Máme dokonce lepší nabídku než zahraničí.

HBO chystá přímé pokračování Hry o trůny. Vrátí se i stěžejní herec
HBO chystá přímé pokračování Hry o trůny. Vrátí se i stěžejní herec
17.06.2022 14:00:00 | Filmové novinky

HBO sice již v letošním roce uvede očekávaný prequel Hry o trůny s názvem Rod draka, zároveň však začalo pracovat na přímém pokračování, které naváže na původní seriál ze Západozemí. A fanoušci se mohou těšit na návrat oblíbené postavy.

Hra na oliheň bude největší reality show světa. Co hrozí účastníkům?
Hra na oliheň bude největší reality show světa. Co hrozí účastníkům?
17.06.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Vedle právě schválené druhé řady globálního fenoménu Hry na oliheň Netflix pro fanoušky chystá i novou soutěžní reality-show, která je seriálem přímo inspirovaná.