FB pixel TP pixel
Streamovací služba SkyShowtime dorazí příští rok. Co od ní čekat? © TMDB

Streamovací služba SkyShowtime dorazí příští rok. Co od ní čekat?

V příštím roce nás čeká velká expanze streamovacích služeb Paramount Plus a Peacock. Nakonec ale proběhne jinak, než se čekalo.

Rozhovor

Studia Paramount a Universal se rozhodla, že proti streamovacím gigantům typu Netflixu a Disney Plus je lepší bojovat společnými silami. Vznikne tak streamovací služba SkyShowtime, která nabídne projekty obou velkých hollywoodských studií. Kdy můžeme službu čekat, co na ní uvidíme a je vůbec o co stát? O tom si povídá Petr s Tomášem.

Filmtoro · Podcast - 071 - Streamovací služba SkyShowtime dorazí příští rok. Co od ní čekat?

Jsme téměř na všech platformách. Podpořit nás můžete na Patreonu!

Podcasty přinášíme pravidelně každý týden, přičemž obvykle se snažíme o jejich vydání ve středu či ve čtvrtek. Často přicházíme i se speciálními díly, ve kterých přinášíme rozhovory se zajímavými tvůrci, anebo se zabýváme vybraným tématem více do detailu. Podcasty jsme již rozšířili v podstatě do všech koutů internetu. Najdete nás tedy na Soundcloudu, Spotify, Apple Podcastech, či na YouTube. Dále jsme dostupní ve všech kvalitních RSS aplikacích. Odkazy na naše hlavní kanály nabízíme níže. Pokud se vám navíc naše podcasty a tvorba na YouTube líbí, budeme rádi za finanční podporu na Patreonu. Všem Patronům děkujeme!

Podpořte nás na Patreonu!

Poslouchejte a sledujte nás na:

Videa na YouTube Podcasty na Soundcloudu Podcasty na Spotify a dalších službách Instagram

 274 zobrazení  
Kdy konečně dorazí Disney+ do Česka a proč ještě čekáme?
Kdy konečně dorazí Disney+ do Česka a proč ještě čekáme?
05.09.2021 8:00:00 | Rozhovor

Po měsících spekulací jsme se konečně dozvěděli nový termín uvedení Disney Plus v Česku. Proč to Disneymu tak trvá a proč nás považuje za občany druhé kategorie?

Co znamená sloučení WarnerMedia a Discovery pro streamovací války?
Co znamená sloučení WarnerMedia a Discovery pro streamovací války?
14.07.2021 15:00:00 | Rozhovor

V novém podcastu jsme se ohlédli za spojením společností WarnerMedia a Discovery. Pocítí tohle spojení i čeští diváci a co může znamenat do budoucna například pro HBO a sportovní nabídku v online světě? Pokud dosud tápete, po téhle půlhodince už nebudete.

Vše podstatné o české verzi Amazon Prime Video a koupi studia MGM
Vše podstatné o české verzi Amazon Prime Video a koupi studia MGM
15.06.2021 7:00:00 | Rozhovor

Jak je to aktuálně s oficiálním příchodem české verze Amazon Prime Video do České republiky a co znamená koupě MGM právě obřím molochem Jeffa Bezose? To jsme probrali v novém podcastu.

PODCAST: Kam míří současný Marvel a co bude seriálová verze Endgame?
PODCAST: Kam míří současný Marvel a co bude seriálová verze Endgame?
23.05.2021 18:00:00 | Rozhovor

Seriál The Falcon and the Winter Soldier zakončil další část marvelovského plánu s jeho původními seriály. Kam se sbíhají dosavadní seriálové linky a co je ultimátním cílem Marvel Cinematic Universe po vzoru Avengers: Endgame?