FB pixel TP pixel
Tak jak to jde? Všech 236 dílů Přátel bude od dubna na HBO s dabingem! © TMDB

Tak jak to jde? Všech 236 dílů Přátel bude od dubna na HBO s dabingem!

Tak tohle je bomba, byť ne úplně nečekaná. Už když na konci loňského roku končila Netflixu licence na seriál Přátelé, spekulovali jsme, že se ho jistě velmi brzy dočkáme buď na HBO GO, případně na HBO Max. A nyní se sen stává realitou. A nebude chybět ani legendární dabing.

Filmové novinky

O příchodu Přátel na HBO GO, potažmo HBO Max nebylo pochyb od chvíle, kdy došlo k oficiálnímu oznámení, že se streamovací služba HBO Max chystá v letošním roce expandovat i do České republiky. K tomu by mimochodem soudě podle nově nabízených pozic v české ústředně HBO mělo dojít v průběhu září, populární kabelovka a streamovací služba ale na nic nečeká a příběhy Monicy, Joeyho, Phoebe, Chandlera, Rosse a Rachel zařadí do své nabídky s předstihem v rámci HBO GO již od 15. dubna.

A to není všechno. Pokud vám dříve na Netflixu vadilo, že byli Přátelé dostupní pouze s českými titulky, HBO nabídne i slavný český dabing, který je pro řadu diváků nezapomenutelný. Ano, sám moc dobře vím, že se v překladu ztratila řada nepřeložitelných vtípků a řada humorných scén je dokonce přeložená absolutně příšerně. Pravdou ale je, že když při úvodní znělce neslyším jména dabérů, něco je pro mě zkrátka špatně. Slavit navíc mohou i slovenští diváci, neboť je potvrzené, že Přátelé budou mít i dabing slovenský, čímž HBO potvrzuje, že to myslí se slovenským trhem zatraceně vážně. Rozhodně více než Netflix, který pro Slováky často nenabízí ani české titulky. Pokud ale vyznáváte původní verzi, nemusíte hysterčit, HBO potvrdila, že počítá i s českými titulky, takže si každý přijde na své.

Již v letošním roce se má navíc natáčet speciální reunion, který byl v loňském roce kvůli pandemii opakovaně odkládán. Zdá se tedy, že fanoušci téhle slavné partičky z New Yorku budou mít letos velmi dobrý rok. Třeba jim konečně dojde, že Rossovo zahnutí s holkou z kopírky bylo absolutně legitimní. Vždyť se s Rachel rozcházeli!

 468 zobrazení   88 se líbí
HBO boduje! Nabízí Hobita v kinoverzích i rozšířeném vydání
HBO boduje! Nabízí Hobita v kinoverzích i rozšířeném vydání
02.03.2021 10:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci Tolkiena musí mít opravdu radost. Od 1. března je na HBO GO k vidění nejen celá trilogie Pána prstenů, ale i prequelová trojice filmů s hobitem Bilbem v hlavní roli. Tu navíc v Česku oblíbený streamer nabízí ve své knihovně i v rozšířených edicích.

Netflix vládl Zlatým glóbům a připsal si výhru v 10 kategoriích!
Netflix vládl Zlatým glóbům a připsal si výhru v 10 kategoriích!
01.03.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Netflix si na letošním ceremoniálu Zlatých glóbů hřál hned 42 nominací. Nakonec z nich proměnil zhruba čtvrtinu, přesto ale předávání cen zahraničních novinářů jednoznačně ovládl a ukázal, kdo je aktuálně králem filmového a seriálového obsahu.

Netflix láká na novou fantasy Světlo a stíny v prvním traileru
Netflix láká na novou fantasy Světlo a stíny v prvním traileru
28.02.2021 | Filmové novinky

Fandové fantasy se konečně brzy dočkají. Zatímco Zaklínač musí stále dotočit poslední díly 2. řady, již v dubnu dorazí nová sága pro mladší fanoušky žánru. Netflix nyní zveřejnil první ukázku na Světlo a stíny.

Zombie řešeto je tady! Netflix ukázal Snyderovu Armádu mrtvých
Zombie řešeto je tady! Netflix ukázal Snyderovu Armádu mrtvých
25.02.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Zack Snyder zažívá po delší době úspěšné období. Již 18. března představí světu svou verzi Ligy spravedlnosti pro HBO. A v květnu doručí svou novou zombie akčňárnu, která slibuje bombasticky nemrtvou divočinu.