FB pixel TP pixel
Konečně pořádný Tekken! Netflix ukázal trailer, který nadchne fanoušky © Bandai Namco

Konečně pořádný Tekken! Netflix ukázal trailer, který nadchne fanoušky

Netflix ukázal plnohodnotnou upoutávku na novou seriálovou adaptaci herního fenoménu Tekken. Seriál s podtitulem Bloodlines nabídne poctivé zpracování a věrnost předloze.

19. 7. 2022 17:00 | Filmové novinky

Už 18. srpna vstoupí na Netflix nový seriál ze světa videoherního fenoménu Tekken. Tekken: Bloodline by však neměl být jen povinným dojením populárního vemínka. Naopak bychom měli po letech čekání a marných pokusů konečně dostat plnokrevnou adaptaci, na kterou budou fanoušci série hrdí. Může za to jistě i skutečnost, že seriál nebude hraný, ale dostane podobu anime, jež si může dovolit pořádnou divočinu bez ohledu na náklady spojené s drahými speciálními efekty. Rovněž estetika je původní hře věrnější, než kdyby šlo o hranou adaptaci a akce samotná vypadá divoce a zároveň nabízí již v traileru parádní odkazy na předlohu. Fandové navíc dostanou turnaj Krále Železné pěsti a příběh se zaměří na Jina Kazamu a jeho spojení s rodem Mišimů. Takže přesně to, co fanoušky nejvíc baví.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Tvůrce Euforie natočil nejžhavější seriál roku. Trailer je strhující lahůdka
Tvůrce Euforie natočil nejžhavější seriál roku. Trailer je strhující lahůdka
19.07.2022 14:20:00 | Filmové novinky

HBO se právě pochlubilo první upoutávkou na chystanou minisérii The Idol, za kterou stojí zpěvák The Weeknd a režisér Euforie Sam Levinson. A dle prvních záběrů se můžeme těšit na divokou a nespoutanou audiovizuální jízdu.

Nejšílenější akčňák roku? Novinka Netflixu je divočejší než John Wick
Nejšílenější akčňák roku? Novinka Netflixu je divočejší než John Wick
18.07.2022 16:50:00 | Filmové novinky

Netflix představil první trailer na svůj nový originální akční film, kterým chce nalákat nové předplatitele. A je nutno uznat, že tentokrát nás čeká pořádná akční divočina plná šílených kousků kamery.

Režisér Avatara 2 odhalil stopáž filmu. Hejtrům poslal jasný vzkaz
Režisér Avatara 2 odhalil stopáž filmu. Hejtrům poslal jasný vzkaz
18.07.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Režisérká legenda James Cameron chystá na závěr roku vyslat do kin očekáváné pokračování svého spektáklu Avatar. V nedávném interview prozradil délku filmu a obořil se vůči věčným stěžovatelům.

Tom Cruise slaví. Nový Top Gun zničil rekordy Titanicu i Transformers
Tom Cruise slaví. Nový Top Gun zničil rekordy Titanicu i Transformers
17.07.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Tom Cruise neskutečně válí a nový Top Gun zaslouženě líže nejen smetanu spokojených diváckých ohlasů, ale i rekordních finančních příjmů. Nyní zlomil rekordy dokonce i Titanicu či Transformers.